Ahmet Uncu unutulmadı! Bürokratlar baş sağlığı mesajı...

Ahmet Uncu unutulmadı! Bürokratlar baş sağlığı mesajı yayımladı

Kahramanmaraş’ta 1977 ve 1980 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ahmet Uncu hayatını kaybetti. Alınan vefat haberinin ardından Kahramanmaraşlı bürokrat ve milletvekilleri Uncu için baş sağlığı mesajı yayımladı.

12 Aralık 2020 - 04:12

1977 ve 80 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan ve daha sonra 1987 yılında Doğru Yol Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili olan Ahmet Uncu hayatını kaybetti. Ahmet Uncu'nun cenazesi 14 Aralık Pazartesi günü saat 14:00'de Şeyhadil Mezarlığında defnedilecek.

Uncu’nun vefat haberini alan Kahramanmaraşlı bürokrat ve milletvekilleri Uncu için baş sağlığı mesajı yayımladı.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yayımladığı mesajda şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş'ımızda Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yaparak şehrimize önemli hizmetler kazandıran Ahmet Uncu’nun vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN GÜNGÖR:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yayımladığı mesajda “Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde Kahramanmaraş’ımıza önemli hizmetlerde bulunmuş değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Ahmet Uncu’nun vefat haberini teessürle öğrendim. Rabbim rahmet eylesin, sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ MEHMET CİHAT SEZAL:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise, “Şehrimize yıllarca hizmet etmiş değerli büyüğümüz Ahmet Uncu’nun vefatını teessürle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖZDEMİR:

Bir diğer AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, yayımladığı taziye mesajında, “Kahramanmaraş'ımızın değerli siyasetçilerinden, 1977-1980 yıllarında Adalet Partisi Belediye Başkanlığı, 18. Dönem Doğru Yol partisi Milletvekilliği yapmış Sn. Ahmet Uncu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ HABİBE ÖÇAL:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ise, “Kahramanmaraş’ımıza Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak hizmet etmiş, değerli büyüğümüz Ahmet Uncu’nun vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası