AK Parti’de il başkanı belli oldu: Fırat Görgel

AK Parti’de il başkanı belli oldu: Fırat Görgel

Kahramanmaraş siyasetinde önemli bir yeri olan ve her kesimin saygı duyduğu isim olan Fırat Görgel, 7 Kasım 2020 Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek AK Parti 7.Olağan İl Kongresinde il başkanı adayı olarak belirlendi.

28 Ekim 2020 - 04:10

Kahramanmaraş gündemini son günlerde meşgul eden en büyük konu, ‘AK Parti’nin il başkanı kim olacak?’ sorusuydu. Herkes tarafından merak edilen bu sorunun cevabı Avukat Fırat Görgel oldu. Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın makamına gelen Fırat Görgel, Mücahit Kara, Hakan Dereli ve Ender Umut Pabuçcu, il başkanlığı konusunda ter döktü.

Külliyede gerçekleştirilen mülakat sonucunda Kahramanmaraş halkının yakından tanıdığı ve beyefendiliği ile herkesin sevip saydığı isim Fırat Görgel, 7 Kasım 2020 Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek il olağan kongresinde il başkanı adayı olarak seçime girecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, şu açıklamayı yayımladı: “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve değerlendirmeleri ile 7 Kasım 2020 Cumartesi Günü yapacak olduğumuz 7.Olağan İl Kongremizde İl Başkan Adayımız Sayın Fırat Görgel olarak belirlenmiştir. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Kahramanmaraş için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x