AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: “Yalanlarınızda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: “Yalanlarınızda boğulacaksınız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan’ın eğilmesi ağırıma gidiyor” sözlerine yanıt verdi. Ünal, CHP’nin iftira siyaseti ile ayakta durduğunu ifade etti.

09 Ekim 2020 - 01:48

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a parti genel merkezinde “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduğu sırada “Erdoğan, sarayında oturuyor. Bir eli yağda, bir eli balda. Türkiye, yönetilemez durumda. Bugün Karar Gazetesi’nde bir fotoğraf var. Erdoğan’ın onun önünde nasıl eğildiğini görüyoruz. Bu benim ağırıma gidiyor. Bir siyasi rakibim oluyor, ama o başka devlet adamının önünde eğiliyor” sözlerine yanıt verdi.


CHP’nin iftira siyaseti ile ayakta durduğunu söyleyen Ünal, “Yalanlarınızda boğulacaksınız. İftira siyaseti ile nereye kadar gidebileceksiniz göreceğiz. Dostlarınızla birlikte saldırdığınız Lider, Dünya 5’ten büyüktür diyerek bölgesel ve küresel dik duruşun sembolü. Siz ise yalanlarla ayakta durmaya çalışan müfterilersiniz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x