Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül güven tazeledi

Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül güven tazeledi

Türkiye genelindeki tüm teşkilatlarında 7. Olagan Kongresini gerçekleştiren AK Parti, Kahramanmaraştaki kongrelerine Göksun'dan başladı.

08 Mart 2020 - 02:05

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, tek aday olarak girdiği kongrede güven tazeleyerek yeniden AK Parti Göksun İlçe Başkanı seçildi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, kongrede yaptığı konuşmada, "Dünya tarihinin her satırında ismi olan, kıtalara adaletle hükmeden, çağlar kapatıp çağlar açan Türk Milletini dünyada yeniden etkin ve söz sahibi yapan, Ümmet-i Muhammedin ve tüm mazlumların ümidi olan bir lider ile siyaset yapmanın onurunu ve gururunu yaşadığımı öncelikle ifade etmek istiyorum." dedi.

Göksun Belediye Başkanlığına talip olduğumda tek bir ilkesinin olduğunu belirten Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilik Anlayışı ile hareket ederek ilçemize ve halkımıza hizmet etmek. Bu ilkenin yükümlülüğünün ne kadar ağır olduğunun bilinciyle üstlendiğim bu kutsal görevin sonunda Göksun’un tamamını, kent ve kırsal alan farkı gözetmeksizin imar ve yerleşim planları hazırlanmış, altyapısı tamamlanmış, sosyal, kültürel ve sportif alanlarla donatılmış, eğitim düzeyi yüksek, ekonomisi güçlü, turizme açık, insanların yaşamaktan mutlu olduğu ve seyahat eden insanların mutlak uğrak yeri olan modern bir kent haline getirmek ise en büyük idealimdir."

AK Parti çatısı altında Göksun Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 6 yılda gerçekleştirdiği projeler hakkında sunum yaparak bilgiler veren Başkan Aydın, "30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hemşehrilerimizin huzuruna 33 proje ile çıktık ve Rabbime şükürler olsun, 5 yılın sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve teşkilatımızın her kademesindeki büyüklerimizin desteği ile bu projelerin yüzde 90’ından fazlasını gerçekleştirme başarısı gösterdik. Bu başarı grafiğinin bu kadar yüksek olmasındaki faktörlerden biri siyasi istikrar ve destek, biri şehrimizi tanımak ve bir diğeri de mali disiplindir. İlçemizin demografik verilerine baktığımızda 2015 yılına kadar göç veren Göksun’dan önce nüfusunu koruyan, sonra göç alan ve buna bağlı olarak hane sayısı hızla artan bir Göksun’a kavuştuğumuzu görüyoruz. Bütçe Analizimize baktığımızda ise 2014 yılında 12 milyon 550 bin olan öngörülen gelirimizi, 2020 yılı itibariyle 40 milyon 250 bin Türk Lirasına çıkardık. Öngörülen gelir ve giderimizin gerçekleşme oranı ise % 90 seviyesindedir. Bununla birlikte 2014 yılında % 12 olan öz gelirlerimizi 2019 yılı sonu itibariyle % 28.46 seviyesine ulaştırma başarısı gösterdik." şeklinde konuştu.

Kongrede, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, İl Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve İlçe Başkanı Mustafa Akgül'de birer konuşma yaptılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü