AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta
Reklam

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Göksun, Afşin, Ekinözü, Nurhak ve Elbistan ilçelerinde teşkilat üyeleri ile buluşuna Ünal, yapılan yatırımları da yerinde inceledi.

23 Nisan 2021 - 02:38

İlk olarak AK Parti Göksun İlçe Teşkilatı üyeleri ile buluşan Ünal’a AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl ve İlçe anakademe temsilcileri eşlik etti.

AK Parti Göksun İlçe Başkanlığında konuşan Grup Başkanvekili Mahir Ünal: "Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisinin bir grup başkanvekili utanmadan sıkılmadan kalktı dedi ki, Recep Tayyip Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olabilir. Efendi, biz oraları çoktan geçtik. Biz 15 Temmuz cehenneminden çıktık. Sizin eğer etrafınızda böyle şeyler düşünenler varsa hodri meydan. Şunu unutmasınlar, AK Parti partilerden bir parti değildir kardeşlerim. AK Parti bir millet hareketidir." dedi.

Teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet eden AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

Göksun'da yaşayan Şehit Ali Özdemir'in ailesini ziyaret eden Ünal, daha sonra partisinin Afşin İlçe Teşkilatları ile bir araya geldi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçeye kazandırılan yatırımlar ile ilgili brifing verdi.

Daha sonra söz alan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel ise, AK Parti tüm kademeleriyle birlikte dinamik, gayretli ve çalışkan teşkilatlar ile 2023 hedeflerine doğru durmadan yola devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Afşin İlçe teşkilatında bir konuşama yapan Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Ortaya atılan iddiaların ispatlanması gerektiğini belirterek: "Karşımızda bir muhalefet var. Sabah kalkıp yalan söylüyorlar, akşam yatmadan önce yalan söylüyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi yalan üretim merkezine dönüştü. Hukukta bir kaide vardır, derler ki müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Yani iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Ortaya bir iddia atıyorsanız, bu iddiayı ispat etmeniz gerekir. CHP öyle yapmıyor. CHP ortaya bir yalan atıyor, sonra AK Parti'ye dönüp diyor ki ispat et. Sabah kalkıyorlar maske nerede, diğer hafta bakıyorsun aşı nerede aşı? Bakın dünyada en iyi aşı yapan beş ülkeden biriyiz. 20 milyona ulaştı Türkiye'de aşılama. Türkiye salgın dönemini en iyi yöneten 3 ülkeden birisidir." Dedi.

Mahir Ünal ve beraberindeki heyet Afşin’de yaşayan Şehit Asb. Üçvş. Nazmi Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Yapımı tamamlanarak ibadete açılan Eshab-ı Kehf Camiinde incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığından teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Buradaki toplantıda Belediye Başkanı Bilal Eker, Ekinözü Belediyesinin ilçeye kazandırdıkları ile ilgili sunam yaptı.

Teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet eden AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Nurhak İlçe Başkanlığında partililer ile buluştu.

Buradaki ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığında partilileri ile buluştu.

Yoğun bir katılımın olduğu buluşmada konuşan Ünal, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın bir televizyon programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Menderes benzetmesi" yaptığı konuşmaya tepki göstererek, "Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisinin bir grup başkanvekili utanmadan sıkılmadan kalktı dedi ki, Recep Tayyip Erdoğan'ın sonu menderes gibi olabilir. Efendi, biz oraları çoktan geçtik. Biz 15 Temmuz cehenneminden çıktık. Sizin eğer etrafınızda böyle şeyler düşünenler varsa hodri meydan. Şunu unutmasınlar, AK Parti partilerden bir parti değildir kardeşlerim. AK Parti bir millet hareketidir." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x