"AK Parti iktidarıyla vesayet odakları tek tek çökertildi”

"AK Parti iktidarıyla vesayet odakları tek tek çökertildi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksinde düzenlenen kongrede konuştu.

11 Kasım 2020 - 02:42

Demiröz, 18 yıldır Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine hiçbir ayrım yapmadan büyük yatırımlar ve hizmetler yaptıklarını anlattı.

AK Parti'de hizmetin bir dava olduğunu belirten Demiröz, "AK Parti iktidarıyla ülkenin her köşesine yapılan hizmetlerle vesayet odakları tek tek çökertildi. Sermaye vesayetleri, basın vesayeti, yargı vesayeti, ekonomik vesayet, bürokratik vesayet, hepsi tek tek yıkıldı." dedi.

Kıbrıs meselesine değinen Demiröz, Kıbrıs'ta Türkiye, Yunanistan ve İngiltere olmak üzere 3 garantör devlet olduğuna işaret etti. Demiröz, "Ey Fransa, ne işin var senin Kıbrıs'ta? Garantör devlet misin? Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Kimseye de bu ülkenin bir karış toprağını vermeyiz." ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından ilçe başkanı seçimine geçilen kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekilleri İffet Polat, Ahmet Hamdi Çamlı, Hasan Turan ve Abdullah Güler ile Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, bazı AK Partili belediye başkanları ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...