AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları aşure dağıttı

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları aşure dağıttı

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları üyeleri Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

07 Ekim 2017 - 02:01

Teşkilat binası önünde düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Kahramanmaraş il Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını söyledi.

İslam aleminde muharrem ayı ve aşurenin öneminin ayrı olduğunu ifade eden Kılıç: "Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Programda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Fatih Erkoç muharrem ayının önemine değinerek; “ İl kadın kolları başkanlığımızın her yıl Muharrem ayına özel düzenlediği geleneksel Aşure programına katıldık. Allah’ım ikramlarını kabul mübarek eylesin. Dedi.

İl başkanı Ahmet Özdemir ise: “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Aşure Günü’nü bu yılda Parti binamızın önünde düzenledik. Bu etkinliği düzenlemede emeği geçen Kadın Kolları üyelerimize çok teşekkür ediyorum, Aşure günümüz mübarek olsun” diye konuştu.

Düzenlenen etkinliğe ayrıca Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin yanısıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı