Ak Parti karış karış geziyor

Ak Parti karış karış geziyor

Geçtiğimiz hafta aday listelerinin belirlenmesinin ardından aday tanıtım toplantılarını yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı sahaya inerek çalışmalara başladı. İl Geneline dağılan Milletvekili adayları, seçimlerin önemine dikkat çekerek partilerine destek istedi.

05 Haziran 2018 - 10:23

Kahramanmaraş’ın kalesi konumunda olan Kahramanmaraş’ta Ak Parti Milletvekili adayları çalışmalara hızlı başladı. Kahramanmaraş’ın tüm bölgelerini karış karış gezmeyi amaçlayan Milletvekili adayları 24 Haziran’da yapılan seçimlerin önemine dikkat çekti.

İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç Andırın’da, Ahmet Özdemir Ekinözü ve bağlı kırsal mahallelerde, İmran Kılıç Bertiz’de, Cihat Sezal Göksun’da, Habibe Öçal Pazarcık’ta seçmenlerle buluştu.

Önceki gün Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi ve bağlı mahallelerini ziyaret eden İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç dün ise Andırın’a çıkarma yaptı. Gittiği bölgelerde samimi atmosferde karşılanan Güvenç’e sevgi seli büyük oldu.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Andırın’a giden Güvenç İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat üyeleriyle beraber çalışmalarda bulundu.

Çalışmalar Kapsamında Andırın Pazar esnafını ziyaret eden Güvenç vatandaşların taleplerini dinlerken, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak vatandaşlardan dua ve desteklerini istedi. Daha sonra AK Parti Andırın ilçe seçim bürosuna giderek hemşerileriyle bir araya geldi. Hemşerilerine Yüzyılın seçimleri diye tabir ettiği 24 Haziran seçimlerinde "Ankara’ya elimizi güçlü gönderin Maraşlı olarak sesimiz gür olsun, Kahramanmaraş’ımız için bir şey isterken 16 yıldır olduğu gibi gür bir sesle isteyelim" diyerek seçimler için gece gündüz çalışmalarını istedi.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir’i ise ziyaret ettiği Ekinözü’ne bağlı Türkmenler, Ataköy, Alişar mahalle sakinleri bağrına bastı. Özdemir burada vatandaşlarla bir araya geldikten sonra aynı akşam Elbistan’da Büyükşehir Belediye Başkanlığının verdiği iftar programına katıldı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Cihat Sezal ise gününü Göksun’a ayırdı. Göksun’un Maraş Caddesindeki esnafları gezen Sezal partilerine destek istedi.

Ak Partinin bayan adayı ve özgeçmişi ile dikkat çeken Habibe Öçal’da seçim çalışmalarını Pazarcık’ta sürdürdü. Pazarcık’ın Menderes Mahallesi Kültür Evinde bayanlarla bir araya gelen Öçal’a Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ile ilçe teşkilatı da eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x