AK Parti’li Öçal’dan, Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti’li Öçal’dan, Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Kurban Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

11 Ağustos 2019 - 00:16

Öçal Mesajında; “Bayramlar; sevgi, kardeşlik, barış, dayanışma ve paylaşma gibi evrensel insani değerlerin en çok tezahür ettiği ilahi armağandır. Özellikle Kurban Bayramı; Allah’a, kardeşlerimize ve kardeşliğimize yakınlaşmadır.

Böylesi müstesna günlere bizlere bir daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. 

Bayramların manevi ruhuyla aziz milletimiz, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyetine sahiptir.

Nitekim, son yıllarda karşılaştığımız her saldırıyı, her darbe girişimini, her tuzağı bu sayede bertaraf ettik.

Bu birlik ruhunu ve inancını koruduğumuz takdirde de harici ve dâhili hiçbir düşmanlarımız başarılı olamayacaklardır.

Bu vesileyle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Filistin’den Suriye’ye, Güney Asya’dan Türkistan’a kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında inleyen tüm mazlumların kurtuluşu için Rabbimize dua ediyorum.

Araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini istiyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın İslam âlemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak