AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Toptaş, İnşaat...

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Toptaş, İnşaat Mühendisleri ve Mimarlarla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret ederek, Onikişubat’ın imarı ve inşası noktasında istişarelerde bulundu.

23 Şubat 2024 - 18:06

Onikişubat için ilçenin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen, taleplerini dinleyen ve hedeflerini paylaşan AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Temsilcisi Ökkeş Buğra Dalkıran, Mimarlar Odası Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimleriyle buluşan Hanifi Toptaş, Onikişubat’ın imarı ve inşası noktasında istişarelerde bulundu.

Nazik misafirperverlikleri için şube başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan Adayı Toptaş, “Teşkilatımızla birlikte ilçemizin çeşitli noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyoruz. Bugün de teşkilatımızla birlikte İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret ettik. Şube başkanları ve yönetimleriyle Onikişubat’ın imarı ve inşası noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Ökkeş Buğra Dalkıran, Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı