Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Mahçiçek’e Ziyaret!

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Mahçiçek’e Ziyaret!

Kahramanmaraş Akdeniz gazeteciler cemiyeti üyeleri, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07 Mart 2020 - 02:23

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası için Başkan Mahçiçek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete, Cemiyet Başkanı İbrahim Baykut ve Mehmet Fiskeci, Serdar Bursalı, Serkan Ercüment Kuzu, Zeki Demir, Seval Akçöp, Ali Keklik, Barbaros Burak Vanlı,  Cihan Ahmet Cesur katıldı.

Yeni belediye hizmet binasının ve EXPO 2023’ün konuşulduğu ziyarette Başkan Mahçiçek, şehre güzel hizmetler kazandırdıklarını söyledi.

EXPO 2023’ün ünümüzdeki günlerde daha aktif olarak kullanacağını kaydeden Mahçiçek, “Bu projemiz gerçekten şehrimize bir değer katmıştır. Bu büyük projeyi çok iyi kullanarak şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapacağız. Bu alanımız 2023 yılından sonrada kullanılmaya devam edecek. Bizler çalışmalarımızı bu şekilde ayarladık” dedi.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Baykut ise ev sahipliğinden dolayı üyeleri adına Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti.

Koordineli çalışmanın önemine değinen Baykut, cemiyet olarak her zaman için Onikişubat Belediyesi ve belediye başkanı Hanefi Mahçiçek ile sağlıklı iletişim içerisinde olduklarını vurguladı.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...