Akdeniz’in Kayak Merkezi Yedikuyular’da sezon açıldı
Reklam

Akdeniz’in Kayak Merkezi Yedikuyular’da sezon açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon açıldı. Hafta içi ve hafta sonu onlarca misafiri ağırlayan tesisler, sizi de bekliyor.

17 Ocak 2020 - 05:53

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon açıldı. Şehir merkezine sadece 10 kilometre mesafede olan merkez, 2 bin 300 rakımlı bölgede inşa edildi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye ulaşım sağlayan arter tamamen duble hale getirildi, asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. Artık bölgeye ulaşım çok rahat.

Kahramanmaraş Lezzetleri Yeni Yerinde

Geçtiğimiz yıllarda düzensiz bir şekilde faaliyet gösteren aperatif noktaları yerine yeni satış evleri inşa edildi. Artık Yedikuyular Kayak Merkezi’ni ziyaret eden misafirler için Kahramanmaraş lezzetleri yeni aperatif satış evlerinde sergileniyor. Yenilenen yüzüyle beğeni toplayan Yedikuyular Kayak Merkezi, hafta içi ve hafta sonu onlarca misafiri ağırlıyor. Çevre illerden de yoğun ziyaretçisi olan tesiste, 2 metreyi bulan kar kalınlığı ile kış sporlarının heyecanını doyasıya yaşatıyor. Ahır Dağı ve şehrin muhteşem manzarası ziyaretçileri büyülüyor.

Belediye Otobüs Seferleri

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Daha önce düzensiz bir ortamı bulunan Yedikuyular Bölgesinde yeme-içme büfelerini daha düzenli ve hijyenik bir ortamda hizmet vermek üzere yapımları tamamlanmış olup, ihaleleri yapılarak işletmelere teslim edilmiştir. Tüm hemşerilerimizi ve çevre illeri Yedikuyular’a davet ediyoruz. Ayrıca yarıyıl tatili boyunca da Yedikuyular Bölgesine her gün otobüs seferleri konulmuştur” denilerek bilgi verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi