AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Davarcıoğlu’dan 29 Ekim Mesajı

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Davarcıoğlu’dan 29 Ekim Mesajı

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

29 Ekim 2023 - 13:09

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutladıklarını ifade eden AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü selamlayarak, Cumhuriyet'in temel ilkelerine vurgu yaptı.

Davarcıoğlu, “Cumhuriyet'in Türk milletine getirdiği özgürlük, eşitlik ve adalet değerlerini vurgulayarak, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliği altında kazanılan bağımsızlığı ve demokrasiyi hatırlattı.

AKDO ailesi olarak, bu Büyük Mirası Korumak Ve Geliştirmek İçin El Birliğiyle Çalışmaya Kararlıyız. Türkiye'nin kalkınması ve refahı için çaba sarf eden herkesin yanındayız. İşbirliği ve dayanışma ile gelecekte daha aydınlık günler inşa etme yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı veren Davarcıoğlu, “Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenmesini temenni ediyor, Atatürk'ün işaret ettiği hedeflere ulaşmak için birlikte daha güçlü çalışmaya devam edeceğiz. Nice nice yıllara, nice zaferlere ve birlikte kutladığımız nice Cumhuriyet Bayramlarına! Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x