Alfi’den kaçış yok!

Alfi’den kaçış yok!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcıları ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve Met-Amfetamin Maddesi ele geçirildi.

22 Nisan 2019 - 03:54

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Hayrullah Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesinde Uyuşturucu Maddesi Satıcıları ve Alt torbacıları ile ilgili olarak yapılan detaylı operasyon neticesinde,    Kullanıcılar ve Satıcı Konumunda bulunan şahıslar suçüstü yakalandı. Kullanıcı S. O. isimli şahıstan 1 paket halinde 0. 20 gr Met-Amfetamin Maddesi ele geçirildi.

Kullanıcı O. G. isimli şahıstan 1 paket halinde 0. 63 gr Met-Amfetamin maddesi ele geçirildi.

Kullanıcı olduğu belirlenen M.T. üzerinde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

Uyuşturucu Satıcısı Uğur Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında 5 paket satışa hazır vaziyette toplam 17. 52 gr Met-Amfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu Satıcısı Mikail G. isimli şahsin yapılan üst aramasında 1 paket 0. 32 gr Met-Amfetamin maddesi ele geçirildi.

Satıcı şahısların kullanmış olduğu 46 plakalı araçta NMA Köpeği Alfi ile yapılan aramada 1 paket 1. 09 gr Met-Amfetamin Maddesi ele geçirildi. Kullanıcı şahıslara adli işlem yapılırken, uyuşturucu satıcısı 2 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...