"Altınşehir" kuyumcular sitesinde son aşamaya gelindi

"Altınşehir" kuyumcular sitesinde son aşamaya gelindi

Kahramanmaraş'ta "Altınşehir" adı verilen kuyumcular sitesinin yapımında son aşamaya gelindi.

28 Mayıs 2020 - 02:01

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz incelemelerde bulundu.

Güngör, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, "Altınşehir"in ismi, tasarımı ve üretimiyle dünyada örnek gösterilen yerler arasında olacağını söyledi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, "Kahraman" kente "Altınşehir" unvanını eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz de böyle bir site yapmanın her zaman hayali olduğunu belirtti.

Hayallerini sonuna getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Öz, "Pandemi olayının sonlanmasıyla esnaflarımızın taşınma işlemleri gerçekleşecek. Altınşehir'i yapmakla Kahramanmaraş'ın kapılarını dünyaya açmış olacağız. Tekstil ve çelik eşyadan sonra  kente çok ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yapacağı son çalışmalarla artık bir an önce esnaflarımızı buraya taşımak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...