Amerika kıtasından Çilek ürünlerine büyük ilgi
Reklam

Amerika kıtasından Çilek ürünlerine büyük ilgi

Türkiye’nin öncü markası Çilek, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan ABD’in Nevada eyaletindeki Las Vegas Fuarı’nda 5. kez yerini aldı. 360 m2 showroomda ürünlerini sergileyen Çilek’in yıldızı; Trio Genç Odası olurken, araba yataklar da ziyaretçilerden tam not aldı.

22 Eylül 2017 - 21:57 - Güncelleme: 22 Eylül 2017 - 22:02

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, 1-4 Ağustos 2017 tarihleri arasında Las Vegas kentinde gerçekleştirilen Mobilya Fuarı’nda ABD’li sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Çilek Özel Ürünleriyle Las Vegas’a Damga Vurdu

Çilek, üç gün süren fuar kapsamında büyük beğeni toplayan tasarım ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluştururken, çocukların düşlerini süsleyen  Pirate, Champion Racer(GTI), Sultan, Flora ve First Class serileriyle de fuar ziyaretçilerinden tam not aldı. Fuar kapsamında 100 farklı ülkeden gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelme şansı yakaladıklarını söyleyen Çilek USA CEO’su Talha Çilek, Kuzey ve Güney Amerika ülkelerinden gelen ziyaretçilerle olumlu ve önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Mevcut müşterilerine yeni müşteri portföyü eklediklerini belirten Talha Çilek, ticari ilişkilerin yoğun şekilde gerçekleştiği fuarda, bir Türk markası olan Çilek’in tasarımlarıyla büyük beğeni topladığını belirterek, “Çilek olarak her çocuğa ulaşma mottosuyla çalışıyoruz. Ve bunun için 5 kıtada 71 ülkeye yayılan 500’ü aşkın satış noktamızla 3 milyondan fazla çocuğun Çilek ürünleriyle uykuya dalmasını istiyoruz. Bu farkındalıkla da, sektörün dünyadaki en önemli fuarına bu yıl da katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...