Andırın’da Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın Açılışı...

Andırın’da Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Andırın Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın açılışına katılan Başkan Güngör, “Bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, hayırlı olsun” dedi.

06 Kasım 2023 - 04:56

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın açılış programına katıldı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker ve vatandaşlar da yer aldı.

Ecdadımızın Mirasına Sahip Çıkıyoruz

Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün çok güzel bir eserin açılışına şahitlik ediyoruz. Bu manada Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Doğan’ı tebrik ediyorum. Çok kıymetli bir eser. İstiklal ve istikbalin öncü şehri Kahramanmaraş’ımızda ecdadımız çok çetin mücadeleler verdi, bu topraklar kolay kazanılmadı. Bizler de şanlı ecdadın torunları olarak bu mirasa sahip çıkıyoruz. Bu tür yapılarla da ecdadımızdan aldığımız mirası koruyarak gelecek nesillere aktarıyoruz. Bu vesileyle; bu mukaddes topraklar için canını veren tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, hayırlı olsun” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, protokol konuşmalarının ardından kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirilen Şehitler Anıtı ve Seyir Terası’nda incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x