Andırın Doktoru İstanbullulara Şifa Olacak!
Reklam

Andırın Doktoru İstanbullulara Şifa Olacak!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesiyle özdeşleşen ve Andırın adına tescili de yapılan TİRŞİK, İstanbul’da şölen ile kutlanıyor. Bölgede Andırın Doktoru olarak da bilinen TİRŞİK, İstanbul Andırınlılar Derneği tarafından 11 yıldır şölen ile yapılıyor. 18 Mart Pazar günü yapılacak olan “GELENEKSEL İSTANBUL ANDIRINDER TİRŞİK ŞÖLENİ” çok konuşulacak!

18 Mart 2018 - 01:21

İstanbul Andırınlılar Derneği Başkanı Hamdi Çam; her yıl geleneksel olarak yaptığımız ve Kahramanmaraşlıları Tirşik ile buluşturan şölenin bu sene 11.’si gerçekleştireceğiz. Bu hafta sonu gerçekleşecek olan şölenimize; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş katılacak. Ev sahibi olarak Bahçelievler Belediyesi Başkanvekili Mevlit Uyan ile birlikte Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, Kâğıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran teşrif edecek. Ve MHP Kahramanmaraş eski Milletvekili Mesut Dedeoğlu, CHP Kahramanmaraş eski Milletvekili Ali Şahin, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi B.A.M. eski Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı’yla birlikte İstanbul Kahramanmaraş Dernekleri Başkan ve yöneticileri ve şimdilik sürpriz olan değerlerimiz hemşehrilerimizle bulaşacak ve etkinliğimiz facebook üzerinde yayın yapan kanalımız 46 TV'den canlı olarak yayınlanacak dedi.

İstanbul Andırınlılar Derneği geleneksel TİRŞİK şöleninde; Medya FM’den tanıdığımız Dadali Show yapımcısı ve sunucusu Sezer Özdemir sunuculuğunda, Çukurova’nın halk ozanı Gül Ahmet Yiğit, Afşinli Türk halk müziği sanatçısı Şevket Gürlek, Andırınlı THM sanatçısı TRT Müzik televizyonundan tanıdığımız Hatice Gökçeli ve Kerküklü THM sanatçısı Hüseyin Türkmen sahne alacak.

“İstanbul Andırınder Geleneksel Tirşik Şöleni” Bahçelievler Belediyesi Spor Parkı Çobançeşme Mahallesi Çalışlar Sokak No 21 Yenibosna (Nish Evleri arkasında ve Adli Tıp Kurumu 50 metre ilerisinde) adresinde 18 Mart Pazar saat 12.00 de başlayacak takriben 17.00 civarı sona erecektir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi