Ankara’da Kahramanmaraş rüzgârı esecek

Ankara’da Kahramanmaraş rüzgârı esecek

Kahramanmaraş 1. Uluslararası Dondurma ve Kültür Sanat Festivali ile Türkiye’nin gündemine oturan Kahramanmaraş şimdi de tanıtım günleri için Ankara’ya çıkarma yapıyor. Bugün başlayıp 4 gün sürecek festivalde ziyaretçiler Kahramanmaraş’ın tüm yöresel ürünleri ve kent hakkında bilgi sahibi olacak.

28 Eylül 2017 - 08:15

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu kez Rem Fuar Organizasyonla Kahramanmaraş’ın tüm yönlerini tanıtmak için Ankara’ya çıkarma yapıyor. Ankara Atatürk Kültür Merkezinde bu yıl ikincisi gerçekleşecek tanıtım günleri bugün başlayacak. Kahramanmaraş’ın dondurmasından biberine, tarhanasından fıstık ezmesine kadar tüm yöresel ürünlerin yer alacağı fuarda ayrıca el sanatları da yer alacak.

Kurumların stant açacağı tanıtım etkinliğinde kentin turizm mekanlarının da yer alacağı bildirilirken, bugün kurdele kesilmesiyle Ankaralıların hizmetine açılacak olan tanıtım günleri 4 gün sürecek. 4 gün boyunca Ankara’da Kahramanmaraş rüzgarının esileceği tanıtım günlerine Ankara’da yaşayan tüm Kahramanmaraşlıların komşularını da alıp bu etkinliğe gelmeleri istendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x