Anne Baba duası her şeyin üzerindedir
Reklam

Anne Baba duası her şeyin üzerindedir

Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Arslanbey Mesire alanında düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Güngör, “Anne, baba duası her şeyin üzerindedir. Hürmet etmeyen, hürmet görmez. Büyüklerimizin sadece bir gün değil 365 gün hatırlanmasını diliyorum” dedi.

04 Ekim 2019 - 00:20

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Arslanbey Mesire Alanı’nda düzenlenen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Güngör, günün anısına hediye takdim etti.

GÜNGÖR TEK TEK İLGİLENDİ

Başkan Güngör, “Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız bünyesinde bugün bir etkinlik düzenledik. Anne, baba duası her şeyin üzerindedir. Hürmet etmeyen, hürmet görmez. Büyüklerimizin sadece bir gün değil 365 gün hatırlanmasını diliyorum. Gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...