Apartlara fuhuş operasyonu!

Apartlara fuhuş operasyonu!

Günlük kiralık dairelerde ve Apartlarda yasa dışı, kanunsuz işlerin dönmesine müsaade etmeyen Emniyet Güçleri, yaptığı sıkı denetimler ve suçüstü operasyonlar ile suçlulara nefes aldırmıyor. Suç tespit edilen Apart Dairelere kapama ve kapı mühürleme işlemleri yapılıyor.

03 Eylül 2018 - 02:28

Önceki gün gece, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından nefes kesen bir operasyon düzenlendi. Apartları uzun süredir takipte olan ve suçlulara göz açtırmayan Emniyet Güçleri fuhuş yaptığı tespit edilen daireye operasyon gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Fatih Mahallesinde, takip neticesinde bir aparta gerçekleştirilen operasyonda  bir erkek şahıs 4 hayat kadını ile birlikte suçüstü yakalandı. 1+1 apart daireye yapılan fuhuş baskınında yakalanan hayat kadınlarına ve bir erkek şahsa cezai işlem uygulandı. 

Apart'a müşteri olarak gelen şahsı takibe alan sivil ekipler,  şahsın girdiği adrese operasyon yaptı. Adreste bir erkek şahıs ile 4 kadın yakalandı. Kadınlardan 3'ünün geçmişte fuhuş yapmaktan suç kaydı olduğu tespit edilirken, yakalanan bayanlardan 32 yaşındaki Sevgi Ş'nin fuhuşa teşvik ve aracılık etmek suçundan arandığı ve bu suçla ilgili hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Baskın yapılan apart daireyi kiraladığı tespit edilen 22 yaşındaki Ayşegül I. hakkında fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan adli işlem başlatılırken, Apart dairede yakalanan 4 bayan ve 1 erkek şahıs Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Fuhuş yaptığı tespit edilen iki şahsa ise 2616 TL İdari para cezası tatbik edilirken, Apart Daire ile ilgili kapama ve kapı mühürleme işlemi başlatıldı. Ahlak Büro ekiplerinin apartlara yönelik denetim ve operasyonlarının devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor
Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını...