As Vefa top başı yaptı

As Vefa top başı yaptı

Geçen Sezon Şampiyon olarakbir üst Lige yükselen ve bu sezon 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan Amatör Spor Vefa Kulübü Sahaya indi.

18 Eylül 2017 - 23:58

2016-2017 futbol sezonunda başarılı bir performans göstererek adını 1. Amatör Kümeye yazdıran AS Vefa Kulübü 2017-2018 Futbol Sezonu için sahaya inerek yeni sezon çalışmalarına başladı. Bu sezon Kahramanmaraş Amatör Küme Büyükler Ligi'nde forma terletecek olan AS VEFA yetiştirdiği futbolcularla Kahramanmaraşlı futbol severlerin tutkunluk duyduğu bir takım olmaya başladı.

Sezon Başında Hedefini Şampiyon olarak belirleyen ve Lig maçlarında 2. Olarak başarılı bir performansla hedefine ulaşan AS Vefa Kulübü yeni sezonda sağlam adımlarla yoluna devam etmek için çalışmalarına başladı. Mevcut Futbolcular ve kadrosuna yeni kattığı futbolcularla top başı yapan Futbolcular heyecanlı ve azimli olması dikkatlerden kaçmadı. Ay sonunda lige hazırlanacak olan AS vefa spor Antrenörler eşliğinde 2017-2018 sezonuna iyi başlamak istiyor. Çalışmalarını Batıpark Futbol Sahsında sürdüren genç ekip ligin başlamasını iple çekmeye başladı.  

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta