ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım: “30 Ağustos Zaferi,...
Reklam

ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım: “30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kayıtsız şartsız bağımsızlığını müjdelemiştir”

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.

29 Ağustos 2022 - 02:01

Dr. Yıldırım, “30 Ağustos Zaferi, toprakları işgal altında olan bir milletin azimle yeniden doğuşunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kayıtsız şartsız bağımsızlığını müjdelemiştir” dedi.

SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki yüce Türk Milletinin 100 yıl önce tarihi zafere imza attığını belirtti.

30 Ağustos’u “Tarihimizin dönüm noktalarından birisi” olarak tanımlayan Dr. Yıldırım, bu zaferin, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu mücadelenin sonucunda kazanıldığına dikkat çekti.

Büyük Taarruz’un çok zor şartlarda inanç, kararlılık ve dayanışma ruhuyla kazanılan bir zafer olduğunu anımsatan Dr. Yıldırım, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmet, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x