ASİD Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım: “Büyük...
Reklam

ASİD Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım: “Büyük önderimiz, fikirleri ile ilelebet aramızda olacak”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 83 yıl önce ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, fikirleri ile ilelebet aramızda olacağını söyledi.

07 Kasım 2021 - 23:28

SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’ni, bağımsızlık ve milli egemenlik bilinciyle kuran Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkelere ve milletlere örnek olan büyük bir asker ve devlet adamıdır” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti’ni, bağımsızlık ve milli egemenlik bilinciyle kuran Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkelere ve milletlere örnek olan büyük bir asker ve devlet adamıdır” dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinden sonra geride pek çok eser, kahramanlık ve milletimize, çağdaş fikirleriyle inşa ettiği aydınlık bir ülke bırakmıştır” diyen Dr. Yıldırım, mesajında özetle şu görüşlere yer verdi: “Büyük Atatürk’ün ‘Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir’ ifadesiyle bizlere bıraktığı bu değerli emanetlere sahip çıkmamızın önemine vurgu yapmaktadır.

Bize en büyük mirası olan Cumhuriyetimize sahip çıkarak, Büyük Önder’imizin aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Vefatının 83’üncü yılında Büyük Komutan ve Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x