Aslan’a 3 puan haram!

Aslan’a 3 puan haram!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Vefa stadında ligin 3. haftasında Fatih Karagümrükspor'a 3-0 mağlup oldu.

19 Eylül 2017 - 00:49

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük maçından mağlup ayrıldı ve evine puansız döndü. Ligin ilk haftasında Nazilli Belediyespor’a ardından da Altay’a yenilen temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrükspor’a konuk oldu. Vefa stadında oynanan karşılaşmada Kahramanmaraşspor, maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle rakibine 3-0 yenildi. Temsilcimiz, aldığı bu mağlubiyetle 3. haftada da puanla tanışamadı.

Murat Erdoğan'nın yönettiği mücedeleye Kahramanmaraşspor sahaya Mesut Balkan, Erkan Bükülmez, Aytürk Halil Hocaoğlu, Evren Kilerci, Ethem Ercan Pülgir, Eser Akbaş, Barış Çiçek, Burak Sapan, Kemal Akbaba, Hüseyin Kar ve Devrim Taşkaya 11'i ile çıktı. Ligin dibine demir atan Kahramanmaraşspor, Vefa Stadyumundaki maçta 3. Dakikasında kalesinde golü gördü. 

İstanbul Temsilcisi Fatih Karagümrükspor Taner Yıldız ile 1-0 öne geçti. İlk yarısı 1-0 biten mücadelenin 49.dakikada bu defa Denis Taşkesen, Fatih Karagümrükspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Maçın skorunu belirleyen golü ise 74. dakikada Burak Göksel’den geldi. Gol yollarında kısırlık çeken Kahramanmaraşspor bu skorla 3. haftayı da puansız kapatmış oldu.

 

3. DAKİKADA YENİLEN GOL DENGE BOZDU

Sezona Şampiyonluk parolası ile çıkan ve ilk 2 haftayı kayıplarla kapatan Kahramanmaraşspor 3. Hafta İstanbul Vefa Stadyumunda Fatih Karagümrükspor karşısında moralli bir başlangıç yapmak isterken 3. Dakikada gelişen ve dafansif bir hata sonucunda kaleci ile karşı karşıya kalan Taner Yıldız topu filelerle buluşturarak konuk ettiği ve sezona şampiyonluk umudu ile başlayan Kahramanmaraşspor’u bozguna uğrattı ve oyunda dengeyi bozdu. Bu gol sonrası şok yaşayan Kahramanmaraşspor üzerindeki şoku atlatmak için temkinli davranırken ara sıra ataklarla gol yollarını güçlendirmeye çalıştı ama etki gösteremeyince ilk yarı 1-0 ev sahibi Fatih Karagümrük’ün üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

2. YARI KARAGÜMRÜK KONTROLÜ ELE ALDI

İlk yarıda oyuna başlar başlamaz konuk ettiği Kahramanmaraşspor’un defansif hatasını gole çeviren Fatih Karagümrükspor 2. Yarının hemen başı olan 49. Dakikada 2. Golü de bularak rakibini sıkıntıya soktu. Maçın ilk başlarında şok olarak sahada dengesi bozulan temsilcimiz Kahramanmaraşspor ise 2. Yarının başlarında da 2. Golü yemesi ile oyunda konsantre sıkıntısı yaşadı. Mücadelenin 49. Dakikasında bu defa golcü oyuncu Denis Taşkesen gerçekleştirdiği pozisyonu gole çevirdi ve takımına 2. Golü kazandıran isim oldu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ise Okan Salmaz ile ikinci yarıya ilk değişikle başlasa da istediği sonuca ulaşamazken takımın 2 maçtaki tek golünü atan Aydın Çetin’in 55. Dakikada girmesi ile de gol yollarındaki sıkıntı çözülmezken 65. Dakikada Yusuf Emre Kasal ile 3’değişikliğe gitti ama istenilen sonuca ulaşamadı.

 

KARAGÜMRÜK BURAK’LA SKORU BELİRLEDİ

Sahada Karagümrük ekibine karşı oyundan düşen Kahramanmaraşspor geri çekilerek rakibin farka gitmesine engel olmaya çalışırken ara sıra çıktığı ataklarla da rakip kaleyi ve savunmayı yormaya çalışırken ev sahibi Fatih Karagümrük ekibi baskısını artırdı ve 74. Dakikada gole ulaşmasını bildi. Sağlı- Sollu ataklarla Kahramanmaraşspor’un üzerine gitmeye başladı ve ceza alnı içerine giren Burak Göksel topu filelerle buluşturan isim oldu. Bu golün şokunu yaşayan Kahramanmaraşspor baskılarını artırsa da etkili olamayarak rakibine boyun büktü. Fatih Karagümrük ekibinde Burak Göksel ise skoru belirleyerek 3 puanı hanesine yazdırdı.      

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dk3 Sağ kanattan ani atakla bindirme yapan ev sahibi Fatih Karagümrük defansif hatayı affetmeyerek golü buldu. İstanbul Temsilcisi Fatih Karagümrük Taner Yıldız topu filelerle buluşturan isim oldu. 1-0

Dk6 ani ataklarla baskısını artıran Kahramanmaraşspor cezalanın üzerinde Aytürk ile pozisyona çıktı. Ceza alnında tehlikeli pozisyon yaratan Aytürk pasını Burak’a aktardı, Burak topa dokundu top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Dk11 Fatih karagümrük uzun topla ceza alanı içerisine kadar geldi. Veli ile yüklenen Karagümrükte Taner topu Gökhan’a aktarmak istedi defans izin vermedi.

Dk15 sol kanattan bindirme yapan Fatih Karagümrükspor Denis ile yüklendi. İçeri gönderdiği topta Taner topu önünde buldu vurmak istedi defans kontrolünde top kornere çıktı. Kornerden ise sonuç çıkmadı.

Dk21 Orta sahadan yüklenen Fatih Karagümrükspor’da Burak sol kanattan kaleyi gördü ve sert şutunda top kale direğinin yalayarak auta gitti.

Dk29 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor’da Evren topu sağ çapraza gönderdi. Sağ çaprazda ise Aytürk topu kontrol etti ve defansın faulüne maruz kaldı. Serbest vuruş kazanan Kahramanmaraşspor’da Kemal direk topu kaleye gönderdi top üstten auta gitti.

Dk38 Sağ kanattan Serkan ile yüklenen Fatih Karagümrükspor baskısını artırdı. ceza alanın içerisine şişirme topla Taner ile kaleye yönlenen Karagümrük Taner’in kontrol edemediği top auta gitti.

Dk45 her iki takımında ani ataklarla çıktığı müsabakada tek gol bulan ev sahibi Fatih Fatih Karagümrükspor‘un üstünlüğü ile sona erirken 2 dakika ilave edildi. 2 dakikada da önemli pozisyon olmayınca ilk yarı 1-0 üstün Karagümrük üstün olarak soyunma odasına girdi.

 

İKİNCİ YARI:

Dk46 Kahramanmaraşspor sağ kanattan Barış ile yüklendi eve ceza alanına kadar taşıdığı topu ortayla içeri göndermek istedi ama top fasö yaparak auta çıktı.

Dk49 Sağ kanattan bindirme yapan Fatih Karagümrükspor ceza alanı dışında Denis ceza alanına doğru yüklendi ve 2. Gole imza attı. 2-0

Dk63 sol kanattan bindirme yapan Fatih Karagümrük ceza alanı içerisinde Hüseyin ile baskıya çıktı. Hüseyin’in içeri gönderdiği topa Gökcan sert vurdu defansa çarpan top Denis’in önünde kaldı Denis vurmak istedi ama defans topu önce müdahele ederek atağı önledi.

Dk67 sağ kanattan atağa çıkan Kahramanmaraşspor’da Barış’ın içeri aktardığı topu sol kanattan karşılayan Aydın içeri girmek istedi. Defansı da aşanAydın’ın önündeki topa son anda defans dokundu, top kornere çıktı. Kornerden ise sonuç çıkmadı top kalecide kaldı.

Dk74 Fatih Karagümrük bu dakikalarda ani ataklarla kaleye yöneldi. Kahramanmaraşspor kalesini abluka altına alan Karagümrükspor’da Taner içeri ortaladı Serkan vurdu defanstan dönen topa Burak sert vurdu top filelerle buluştu 3-0

Dk 82: Kahramanmaraşspor’da Hüseyin orta alanda topu kaptı ve ileriye doğru topla kat etmeye başladı. Sağ kanattan gelen Barış'ın önüne topu bıraktı. Barış topla hızla girdi savunma müsadehalesi ile top dışarı çıktı.

Dk 85: Karagümrük'te Denis Taşkesen yapılan orta da topla buluştu. Kötü şut top auta çıktı.

Dk90 Her iki takımında baskılı atakları sonuç vermezken müsabakadaki normal süre 3-0 tamamlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x