Aslan galibiyet peşinde!

Aslan galibiyet peşinde!

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün yola çıktı.

07 Ekim 2017 - 21:04

Ligde aldığı kötü sonuçlara dur demek için Pazar günü Sakarya deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’da hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. Lige istediği gibi başlayamayan ve puan kayıplarına rağmen ayakta durmaya çalışan Kahramanmaraşspor’da Sakaryaspor hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü Sakarya’nın yeni stadyumunda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor galibiyetle tanışmak istiyor. Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda tamamlayan Kahramanmaraşspor müsabakaya 3 puan parolası ile hazırlanırken Sakaryaspor ise yeni stadyumunda galibiyete hazırlanıyor. Bu sezon Şampiyonluk parolası ile yola koyulan ve Beyaz grupta lige kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında SBS Kırklarelispor’a 1-2 mağlup olan ve moralleri bozulmuştu. Kahramanmaraşspor bu hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçına sıkı hazırlanarak mutlak galibiyet arayacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2017 - 2018 Futbol Sezonunda Beyaz grubundaki, 7. Hafta karşılaşması olan Sakaryaspor Kulübü müsabakası Kahramanmaraşspor için zor bir maç olacak.

 

YENİ STADYUMDA İLK MAÇLARI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Sakaryaspor, sezon başından bu yana yeni stadın yetişmemesinden dolayı iç saha maçlarını çeşitli illerde oynamak zorunda kalmıştı. Bu pazar günü Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor'da stad için sevindirici haber geldi. Stadın çimlerini inceleyen TFF yetkilileri olumlu haber verdi.

 

ASLAN KARA BULUTLARIU GALİBİYETLE DAĞITMAK İSTİYOR

Spor Toto 2.lig beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 7.haftada Sakaryaspor deplasmanına gidecek. 8 Ekim Pazar günü yeni yapılan Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda saat 19:00'da oynanacak. Sakaryaspor bu sezon yeni yapılan Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda ilk kez sahaya çıkacak. Kahramanmaraşspor 2.lig beyaz grupta oynadığı 6.maçta 4 mağlubiyet 2.beraberlik alırken ligde 2 puanla 17.sırada yer alıyor. Sakaryaspor ise 2.lig beyaz grupta oynadığı 6.maçta 2 galibiyet 4 beraberlik alırken ligde 10 puanla 6.sırada yer alıyor. 2017-2018 sezonunda Beyaz Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Ligin 7. Haftasında Üzerindeki karabulutları dağıtmak isteyen Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Sezon başında hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen ama bir takım aksaklıklar nedeni ile ligde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve oynadığı 6 maçtan 2 puan toplayan Akdeniz aslanları, Yarın Sakarya deplasmanına gidiyor. Lige mağlubiyetlerle başlayan Kahramanmaraşspor, zorlu Sakaryaspor maçını kazanarak alt sıralardan kurtulma hesapları yapmaya başladı.

 

BU MAÇ 6 PUAN DEĞERİNDE

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı çift kale maçıyla çalışmalarını, Teknik Sorumlu Cafer Aydın yönetiminde tamamlandı. Son haftalarda kayıplar yaşana Akdeniz Aslan’ında kaybettiği puanları Sakaryaspor maçından çıkarmak isteyen temsilcimizde, hedef mutlak galibiyet. Ligde kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve 6 puan değerinde görülen bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

 

RAKİP GÜÇLÜ VE GENÇ

Pazar günü konuk olacağımız Sakaryaspor geçtiğimiz sezon 3.Lig’de oldukça kaliteli bir kadroya sahip. Osman Özdemir’in göreve gelmesinin ardından büyük bir şahlanış yaşayıp lig yükselmeyi başarmıştı. Tatangalar’ın bu sezonki hedefleri de geçen sezondan aşağı değil. 6 oyuncu takımdan ayrılırken 15 oyuncuyu renklerine bağlamayı başardılar. Bu oyuncuların arasında en çok dikkat çeken isimler Fenerbahçe’den kiralanan genç kanat-forvet arkası Ramazan Civelek ve kanat-forvet Beykan Şimşek. Özellikle Beykan alt ligleri takip edenleri oldukça heyecanlandıran bir transfer oldu. Ayrıca Akhisar’dan transfer edilen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Taşdemir ve Adana Demirspor’dan gelen 23 yaşındaki kanat-bek Tufan Kelleci’de oldukça iyi transferler. Burak Pazarspor’da parlamış, ardından çeşitli 2.Lig takımlarında forma giymiş yetenekli bir oyuncu. Tufan ise asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen bek bölgesinde de oynayabilen, gurbetçi, patlama gücü yüksek, frikik ve uzaktan şutlar konusunda başarılı bir oyuncu. Ancak bek bölgesinde oynadığında defansif zafiyet gösterebileceğini düşünüyorum. Bu isimlerin dışında gelen tecrübeli isimlerden bazıları; Almanya alt liglerinden geçmişte ülkemizde pek çok takımda da oynamış bir isim olan orta saha Sezer Badur, Boluspor’dan stoper Ramazan Sal, Karabükspor’dan kaleci Ercüment Kafkasyalı, Macar liginden transfer olan gurbetçi hücum oyuncusu Mahir Sağlık ve Ankaragücü’nden stoper-bek Sezgin Coşkun dikkat çekiyor. Bir de hücum bölgesine Eyüpspor’dan gelen Cem Ekinci transferi var tabi. En son transfer ise TFF 1.Lig’in efsane “Bay Şampiyon”u Murat Akın oldu. Gittiği her takımda şampiyonluk yaşayan Murat 1.Lig’deki bu istikrarını 2.Lig’de Sakaryaspor için de devam ettirmeye çalışacak.

TRANSFER RAPORU

GELENLER (14): Beykan Şimşek (Kanat) ve Karahan Yasir Subaşı (Sol bek) - (Kiralık-Fenerbahçe),Ramazan Sal (Stoper-Boluspor),Sezer Badur (Antalyaspor),Cem Ekinci (Forvet-Eyüp),Ramazan Çevik (Sol Kanat-Eyüp),Ferhat Kaya (Kaleci-Fortuna Sittard-Hollanda 2.lig),Tufan Kelleci (Sağ bek Adana Demirspor),Muhammed Burak Taşdemir (Sol kanat-Akhisar),Sezgin Coşkun (Stoper-Ankaragücü), Mahir Sağlık (Forvet-Vasas Budapeşte), Ramazan Civelek (Kiralık-Orta Saha-Fenerbahçe), Murat Akın (Orta Saha-Göztepe),Anıl Çapkın (Defans-Bonner SC)

KALANLAR: Osman Özdemir (Teknik Direktör), Zafer Aydoğdu, Erçağ Evirgen, Canberk Özdemir, Ercüment Kafkasyalı, Talha Mayhoş, Fatih Özçelik, Fikret Topaloğlu, Burak Bekaroğlu, Coşkun Yılmaz, Aytaç Ak, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan

GİDENLER: Hacı Ömer Doğru (Kiralık- Bergama Belediyespor),Abdurrahman Canlı, Ahmet Aktaş, Aykut Kıratlı, Bora Sevim, Cihan Yıldız, Ceyhun Yelkenci, Enes Ata, Fahri Tatan, Furat Koç, Hakan Akman, Hasan Erdi Aslan, Hüseyin Bilge, Hüseyin Altuğ Taş, Murat Hacıoğlu ve Mücahit Çakır, Fahri Tatan (Şanlıurfaspor), Mümin Aysever (Santrfor-Tirespor 1922) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x