Aslan play-off potasını düşünüyor

Aslan play-off potasını düşünüyor

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2016 - 2017 Futbol Sezonunda Beyaz grubundaki, 13. Hafta karşılaşması olan Sivas Belediyespor Kulübü müsabakası her iki takımında rotası 3 puan olurken ev sahibi Kahramanmaraşspor için zor bir maç olacak.

18 Kasım 2016 - 06:59

2016-2017 sezonunda Beyaz Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Spor Toto 2. ligde üst üstte aldığı 2 galibiyetle bir anda üst sıralara yükselen Kahramanmaraşspor, 13. haftada Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde 20 Kasım pazar günü saat 13:00'de ligde 22 puanla 5. sırada bulunan Sivas Belediyespor'a konuk olacak. 15 puanı bulunan Kahramanmaraşspor, rakibi Sivas Belediyespor'u yenmesi halinde farkı 4 indirip play-off potasına girecek.  Kendi sahasında Kocaeli Birlikspor’u konuk eden Kahramanmaraşspor taraftarı karşısında Kocaeli temsilcisi Birlikspor’u 2-0 mağlup etti. Ligin 13.haftasında oynanacak mücadeleyi Kahramanmaraşspor kazanırsa, play - Of yolunda önemli bir adım atacak. Kahramanmaraşspor'un ligde 15 puanı bulunuyor. Rakibi Sivas Belediyespor'un ise ligde 22 puanla 5. sırada yer alıyor.

KAHRAMANMARAŞSPOR SERİ PEŞİNDE!

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz gurubun istikrar arayan ekibi Kahramanmaraşspor, bu haftayı Sivas deplasmanında geçirecek. Spor Toto 2’inci Lig Beyaz gurubun istikrar arayan ve çıkış arayan ekibi Kahramanmaraşspor Sivas Belediyespor karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor. 20 Kasım Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki moral ve motivasyonun iyi olduğu gözlenirken antrenmanın neşeli geçtiği görüldü. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda hazırlıklarını Teknik Adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken Deplasmanda oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraşsporlu futbolcular iyi mücadele ile Sivas maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar. Hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor takımdaki kaynaşma ile birlikte takımda arkadaşlığın yüksek seviyede olması ile birlikte neşeli antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor.

KARŞILLAMANIN ÖNEMİ BÜYÜK

Hafta sonu Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde konuk olacağımız köklü kulüplerden Sivas Belediyespor’un geçmişi ve yeni sezon öncesi neler yaptığı… İşte 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Sivas Belediyespor Kulübü;

BİRAZ RAKİBİMİZİ TANİYALIM;

Sivas Belediye Spor Kulübü, 1995 yılında Sivas'da kurulan spor kulübü. Renkleri Yeşil-Beyazdır.

Kulübün bir zamanlar "Sivas 4 Eylül Belediyespor" adıyla kullandığı logo Geçmiş yıllarda Sivas Belediyespor ismiyle mücadele eden kulüp, 2009 yılında Sivas Dört Eylül Belediyespor ismini almıştır.

Sivas Belediyespor (futbol takımı), iç saha maçlarını 2011 yılında açılan Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulüpteki diğer branşlar Voleybol, Hentbol, Rafting, Karete, Tekvando, Bisiklet, Sayokan, Wushudir.

SİVAS BELEDİYESPOR 3 PUANA ODAKLANDI

Sivas Belediyespor´da Kahramanmaraşspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Lig´in 12. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hacettepespor’u 1-0 mağlup eden Sivas Belediyespor´da hedef 3 puan. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında karşılaşacağı Kahramanmaraşspor´u mağlup ederek çıkışını sürdürmeye odaklandı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden Sivas Belediyespor bu hafta kendi sahasında oynayacağı Kahramamaraşspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İSTİKRARLI BİR GRAFİK ÇİZİYORLAR

Sivas Belediyespor gayet istikrarlı gidiyor. Kontrollü, sonuca yönelik bir oyunla bu önemli deplasmandan 3 puan çıkararak Kocaeli Birlik'in yenilmesiyle 22 puanla 5.sıra Play Off hattına girdiler. Ozan Kılıçoğlu oynamamış sanırım sakatlığı var bu nedenle Mustafa Çapanoğlu Emrah Bedir-Uğur Tülümen ikilisini birlikte oynatmış. Niyazi Batuhan Salman hala yok nazar değdirdik galiba yerine  alt yapıdan 19 yaşındaki genç yetenek Mehmet Fatih  Ayık oynuyor. Tek gol Sağ kanat oyuncusu Abdurrahman Kuyucu dan. Sivas ekibi çıkış peşinde olan bir ekip ve bu hafta evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Bakalım Kahramanmaraşspor bu haftayı da aşarsa zirveye doğru yol alacak.

2016-2017 SEZONU TRANSFER RAPORU

GELENLER: (16) Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu,Emrah Bedir (Erzin Belediye), Ali Kemal Başaran (Orta Saha-Kızılcabölük),Yakup Bugün (Kaleci-Pendikspor),Sağ bek Tunay Acar ve Orta Saha Onur Bektaş (Fethiyespor), İsmail Bulut (Sağ açık-Sandıklıspor), Abdurahman Kuyucu (Sağ açık-

Bandırmaspor),Uğur Tülümen (Aydınspor 1923),Tolga Tekin (Sol bek- Alanyaspor Kiralık),Nevzat Çizmeci (Kaleci-Sivasspor U21),Fatih Kama, Mehmet Fatih Ayık, Mustafa Aydın, Şükrü Canpolat (Altyapı),Mert Yıldız (1926 Bulancak),Serhat Ayvaz (Y.Malatya),Ali Ercan (Adanaspor)

GİDENLER: (12) Ali Akburç, Atilla Yıldırım, Berkay Öztuvan, Muhammed Burak Taşdemir (Nazilli Belediyespor), Murat Cömert (Bugsaş), Volkan Çekirdek (Dersim),Kaleci Onur Yurtoğlu, Aykut Emre Yakut (Çorum Belediye),Mehmet Nas, Muhammed Yılmaz, Fatih Kıran (Göztepe'den Kiralıktı),Adem Sarı

KALANLAR: (11) Stoper Ali Aydın, Sol açık Ömer Demircan, Kaleci Serkan Demirol,

Ozan Kılıçoğlu, Adem Gökçe, Gürkan Arslan, Nevzat Çizmeci, Niyazi Batuhan Salman, Nuri Melih Mursal, Seyid Ahmet Han, Yakup Yiğit

HAZIRLIK MAÇLARI

Sivas Belediyespor 1 Anadolu Üsküdar 1908 0

ERZURUM KAMPINDA

Sivas Belediyespor: 0 Orduspor: 0

Sivas Belediyespor: 2 Tokat Erbaaspor: 1

Sivas Belediyespor: 3 Van Büyükşehir Belediyespor: 1

Sivas Belediyespor: 2 Hatayspor: 2

Sivas Belediyesporun Sivas'taki Son Etap kampı kapsamındaki Hazırlık karşılaşması.

Sivas Belediyespor: 2 Tokat Erbaaspor: 0

Elaziz Belediyespor 1 Sivas Belediyespor: 2

GEÇEN SEZON NE YAPTILAR?

Geçtiğimiz sezon 34 maçta 42 puan toplayarak 11 oldular.ZTK da ise Beşiktaş,1461 Trabzon ve Karabük'ün olduğu gruptan 6 maçta 12 puanla Lider çıktılar.Beşiktaş'ı İstanbul da 4-3 yendiler.Son 16 turunda Ç.Rize'ye 0-2 yenilerek elendiler.

HEDEFLERİ NE ?

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan teknik heyet ve oyuncuların uyumundan memnun olduğunu belirterek, uzun lig maratonunda Sivas’ı ve kulübü en iyi şekilde temsil ederek, PTT 1. Lig’e çıkan takımlar arasında yer almak istediklerini ifade etti. TD Mustafa Çapanoğlu ise hedeflerinin üst sıralar olduğunu söylüyor.

ANALİZ - YORUM

Geçen sezon takımın en golcü isimleri Ali Akburç (13),Atilla Yıldırım (11) Nazilli Belediyespor'a gittiler.

Yerlerine alınan Emrah Bedir hazırlık maçlarında kendini gösterdi. Tunay Acar, Onur Bektaş, Abdurahman Kuyucu ve Uğur Tülümen gibi isimleri bilinen oyuncular da aldılar ancak takımdan ayrılan çok önemli isimler de var. Gerçi bu ayrılan 12 oyuncu ile ZTK da başarılı oldular ancak lig'te zor kaldılar bu da düşündürücü. Belki yeni kadro daha iyi iş yapacak. TD Mustafa Çapanoğlu tecrübeli bir isim ne yapacak göreceğiz. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x