Aslan şeytanın bacağını kırdı 2-0

Aslan şeytanın bacağını kırdı 2-0

Bu sezon evinde oynadığı maçlarda uzun süredir galip gelemeyen Kipaş Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor'u mağlup ederek sahasındaki galibiyet hasretine, haftalar sonra son verdi.

03 Aralık 2017 - 15:39

Seyirci desteğini arkasına alan Kipaş Kahramanmaraşspor TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 15'inci haftasında sahasında konuk ettiği Zonguldak Kömürspor'u 2-0 devirdi.

51. Dakikada Devrim Taşkaya’nın şık kafa golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz 85. Dakikada Yusuf Emre Kasal’ın golüyle müsabakadan 2-0’lık skorla ayrıldı.

 

MÜSABAKADAN DAKİKALAR

Dk1 Zorlu mücadele, ev sahibi Kipaş Kahramanmaraşspor’un vuruşuyla başladı.

Dk3 Kahramanmaraşspor, köşe vuruşu kullandı. Kullanılan vuruş’ta top kalecide kaldı.

Dk5 Zonguldak Kömürsporlu Okan Eken, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top yan ağlarla buluştu.

Dk12 Kipaş Kahramanmaraşspor sağ kanattan bindirdi ve Yakup Ramazan ile içeri girmek istedi. İçeri girdiği pozisyonda ortasını yaptı, Devrim’in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk15 Zonguldak Kömürsporlu Reşo Akın’ın serbest vuruştan açtığı ortada, kaleci Mesut Balkan çıkarak topu kontrol etti.

Dk19 Zonguldak Kömürsporlu Onur Eriş’in uzaktan çektiği şut, az farkla dışarı çıktı.

Dk20 Kahramanmaraşspor Sağ kanattan bindirme yaptı ve ceza yayına yakın alandan serbest vuruş kazandı.  Ramazan’ın kullandığı serbest vuruşta arka direge gönderilen topu defans uzaklaştırmasını bildi.

Dk22 Topla birlikte ceza yayına sokulan Zonguldakspor Kömürspor’lu oyuncu çok uzak mesafeden şansını deniyor ancak bu top doğrudan kaleci Mesut Balkan’ın kontrolünde.

Dk23 Sağ kanattan bindirme yapan Kipaş Kahramanmaraşspor’da Hakan Vural ileri taşıdığı pozisyonda Zonguldak takımında Kamil’in müdahelesi sonrası yerde kaldı. Yerde kalması ile Hakem Serbest vuruş kararı verdi. Serbest vuruşta ise Ramazan içeri aktardı ama kaleci Sinan topu kontrol etmeyi başardı.

Dk29 Kipaş Kahramanmaraşspor Ramazan Kahya ile serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta içeri aktarılan topda defans topu kontrol etmesini bildi.

Dk32 Kipaş Kahramanmaraşspor Serbay, ceza sahası içinden sert vurdu, kaleci Sinan topu çıkardı.

Dk35 Zonguldakspor tehlikeli geldi. Hüseyin Yılmaz’ın şutu üstten auta gitti.

Dk37 Kipaş  Kahramanmaraşspor Eser ile orta sahadan yüklendi. İçeri gönderdiği topa Yakup Ramazan sert vurdu top üstten auta gitti.

Dk39 Zonguldak ekibinde Semih getirdiği topta pası Hüseyin’e aktardı. içeride gerçekleşen pozisyonda Hüseyin Yılmaz’ın uzaktan vurduğu şut dışarı gitti.

Dk45 Kipaş Kahramanmaraşspor Eser’in uzun topla girdiği pozisyonda Hakan Vural topu kafa ile aktardı. Yakup Ramazan dokundu top kaleciden çarptı, karambole düşen topa Yakup Ramazan tamamlamak istedi şutunda defans topu uzaklaştırmasını bildi. Pozisyonda kaleci sakatlık yaşadı. Müsabakanın ilk yarıdaki süresi tamamlanırken oyuna oynanılmayan süre 1 dakika ilave edildi. Kalecinin sakatlanması ile oyundan Sinan alınırken yerine Cantuğ giriş yapar. ve ilk yarı biter.

 

İKİNCİ YARI

Dk46 Kahramanmaraşspor oyuna oyuncu değişikliği ile başladı. Oyundan Evren Kilarcı alınırken yerine Burak Saban oyuna giriş yaptı. Değişiklik sonrası mücadelede ikinci yarı Zonguldak Kömürspor’un vuruşuyla başladı.

Dk51 Kipaş Kahramanmaraşspor Sağ kanattan Korner kazandı. İçeri açılan Korner atışında arka direge gönderilen topa Devrim kafa ile dokunarak topu filelerle buluşturdu. 1-0

Dk53 Zonguldak Kömür atağında Onur Eriş’in sol kanattan getirdiği top, kaleci Mesut’ta kaldı.

Dk55 Eserle atağa çıkan Kahramanmaraşspor içeri aktardığı topa Yakup Ramazan sahip çıktı ve kaleye göndermek istediği top direğin üzerinden auta gitti.

Dk58 Bu dakikada iki takımda oyuncu değişikliği yaptı. Zonguldak Kömürspor Ekrem oyundan çıkarken yerine Ertan Koç dahil oldu. Kipaş Kahramanmaraşspor’da ise Timur Bayram oyundan çıkarken yerine Yusuf Emre Kasal dahil oldu.

Dk61 Kipaş Kahramanmaraşsporlu futbolcu Burak’ın getirerek ortaladığı topa Serbay sert ve düzgün vurdu, kaleci Cantuğ zorlukla topu kornere çeldi. Korneri ise Ramazan kullandı. Arka direge gönderdiği topa Ramazan ve Devrim dokunmak istedi ıskalayınca top taça gitti.

Dk68 Kipaş Kahramanmaraşspor’da Burak ceza alanı içerisine kadar girdi ve topu Devrim’e aktardı. Devrim tekrar Burak’a aktarmak istedi topa defans ayak koydu.

 

Dk71 Kipaş Kahramanmaraşspor’da eser orta alandan uzun topla ceza alanına aktarmak istedi. Burak’ın önüne düşen topaBurak yöneldi, hakem ofsayt olarak oyunu değerlendirdi.

Dk73 Zonguldak kömür ekibinde Reşo topu ceza yayına yakın alana bıraktı. Topa hucum eden Semih topa yöneldi, sert şutunda top üstten auta gitti.

Dk79 Zonguldak Kömürspor Hasan ile sağ kanattan bindirdi ve içeri kestiği topa dokunan olmayınca mesut topu kontrol etmeyi başardı.

Dk82 Zonguldak ekibi bu dakikada etkili geldi. Sağ kanattan bindirme yapan Okan içeri gönderdiği topa Ali Kemal dokundu Mesut hamlesi ile kornere gitti. Kornerden sonuç yok.

Dk83 Kipaş Kahramanmaraşspor ‘da Hakan Vural Koçaslan oyun içerisindeki agrasif tavırları nedeni ile 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk84 Zonguldak ekibinde Hasan Küçcük oyun içerisindeki agrasif tavırları ile 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk85 Kipaş Kahramanmaraşspor sağ kanattan içeri giriş yaptı. Ethem’in Yusuf Emreye bıraktığı top defansa takıldı. Defansın çıkartma yapmak istediği topa Yusuf emre son vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu. 2-0

Dk90 Müsabakanın Normal Süresi 2-0 Kipaş Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken oyuna 5 dakika oynanılmayan süre ilave edildi.

Dk90+5 Zonguldak ekibi ceza alanı dışından Okan ile serbest vuruş kullandı sert vuruşu baraja çarptı dönen topda ise defans topu uzaklaştırmasını bildi. ve maç 2-0 Kipaş Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...