Aslan taraftarını kahrediyor

Aslan taraftarını kahrediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 13. haftasında Pendikspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi İstanbul temsilcisi Pendikk 3-0'luk skorla kazandı.

20 Kasım 2017 - 08:54

Geçen hafta sahasında Hacettepe Spor’a 4-0 gibi sezonun en farklı mağlubiyetini alarak kendini bir anda ateş hattında bulan Kahramanmaraşspor, deplasmanda oynadığı Pendikspor maçında da sahadan 3-0’lık bir skorla ayrılarak taraftarlarını üzdü. Konuk ekip Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Mesut Balkan, İbrahim Ethem Sevinç, Evren Horozal, Evren Kilarci, Aytürk Halil Hocaoğlu, Yusuf Emre Kasal, Devrim Taşkaya, Barış Çiçek, Eser Akbaş, Hüseyin Kar, Aydın Çetin ile çıkarken ev sahibi Pendikspor ise, Emre Aydın, Erol Yükseker, Süheyl Çetin, Erdinç Pekgöz, Berk Neziroğluları, Fatih Cerlek,  Azad Filiz, Mustafa Öztürk,  Mehmet Alaeddinoğlu, Onur Karakabak ve Yaser Hacımustafaoğlu 11’i ile çıktı. Haftaya ligde oynadığı 12 maçta aldığı 7 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 1 galibiyet ve 7 puanla 16. sırada giren Kahramanmaraşspor ligin 13. haftasında Pendikspor'a 3-0 mağlup oldu. Geçen hafta içinde yeknik direktör Oktay Derelioğlu'nu gönderen Kahramanmaraşspor bu hafta ligin zayıf ekiplerinden Pendikspor'dan 3 gol yiyerek taraftarlarını üzdü. Pendikspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Mustafa Öztürk, 33. dakikada Erdinç Pekgöz ve 60. dakikalarda Yaser Hacımustafaoğlu attı. Pendikspor bu sonuçla puanını 14 yaparak 12. sıraya yükseldi. Kahramanmaraşspor ise 7 puanla 16. sırada kaldı. Kahramanmaraşspor gelecek hafta sahasında lider Gümüşhanespor'u konuk edecek.

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Müsabaka Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başladı.

Dk3 Orta alandan yapılan ortaya sahip çıkan Mustafa topu içeri taşıdı ve golü buldu. 1-0

Dk 4 Sol kanattan Eser topu Aydın’a indirdi. Aydın ise içeri gönderdiği topa Hüseyin dokundu top yandan auta gitti.

Dk7 Sağ kanattan Evren’in içeri kale direğinin oraya aktardığı köşe vuruşunda topa kaleci Emre Sahip çıktı.

Dk11 Sol kanattan Barış ile yapılan atakta Eser topu Aydın’a bıraktı Aydın ise geriden gelen Hüseyin’e bıraktı. Hüseyin ise sert vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

Dk13 Orta sahadan gelişen Pendikspor atağında Onur topu Azad’ın koşu yoluna aktardı. Azad ise ceza alanına gönderdiği topa kaleci Mesut sahip çıktı.

Dk14 sağ kanattan ani atağa çıkan Hüseyin topu hücuma çıkan Devrim’e aktardı.  Devrim ise son anda dokundu top yerden auta gitti.

Dk19 Barış ile sol kanattan gelişen atakta Barış içeri ortaladı. Düzgün ortasında Eser kafa ile filelerle buluşturmak istedi top kalecinin üzerine gelmesi ile kaleci rahatlıkla topa sahip çıktı.

Dk 23 Sağ kanattan gelişen Pendik atağında Yaser topu uzun oynadı ve ceza alanı içerisine düşen topa sahip çıkan Fatih topu Berk’e gönderdi. Altı pas içerisinde kazanılan topu Berk sert bir şekilde kaleye gönderdi. Top az farkla yandan auta gitti.

Dk27 Sağ kanattan Eser’in kestiği topa çıkan Devrim topa sert vurdu top üst direkten oyuna döndü tamamlamak isteyen Barış geç kalınca kafaya çıkan hüseyin kaleci ile yere yığıldı top kaleci Emre’de kaldı.

Dk30 Sol kanattan gelişen Pendikspor atağında Onur ceza yayının üzerine kadar geldi, direk kaleye gönderdiği topa kaleci Mesut yumrukla oyuna çeldi.

Dk33 Pendikspor içeri aktardığı topta Yaser topu içeri aktardı. Topu önüne alan Erdinç Pekgöz topu filelerle buluşturdu. 2-0

Dk 39: Pendikspor orta alandan uzun topla çıkarken Kahramanmaraşspor defansı ofsayt gerekçesiyle gecikince, Pendiksporlu Onur defansın arkasında topa sahip oldu ve kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu. daha öncesi ofsayt geekçesi ile gol geçersiz sayıldı.

Dk 42: Kahramanmraşspor,sol taraftan rakip ceza alanına Yusuf ile yaklaşırken, Yusuf’un ceza alanına ortasında Aydın kafası vurdu top kaleci Emre’de kaldı.

Dk 44: Hüseyin Kar sağ kanattan klas hareketlerle ceza alanına girdi ve ceza alanına ortasında Pendikspor’dan Azat filiz ters bir vuruşla topu auta gönderdi.

Dk 45 karşılaşmanın ilk yarısına üç dakikalık ek süre ilave edildi.

Dk 45+2: Pendikspor’da Mehmet uzaktan kaleyi denerken, Mehmet’in sert vuruşunda kaleci Mesut topu çeldi ve sonrasında Evren topu son anda uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARI;

Dk 46:ikinci yarıya Pendik spor’un vuruşuyla oyuna başlandı.

Dk 48: Kahramanmaraşpsor sol kanattan serbest vuruşu Aytürk ile kullandı Pendikspor defansı topu kornere attı.

Dk 49: Kornerden kullanılan serbest vuruşta top tekrar Aytürk’ün önünde kaldı, Aytürk ceza alanına girerken Hasan Süheyl’in sert müdahaleye maruz kaldı. Süheyl hareketi sonrası sarı kartla cezalandırıldı.

Dk 55: sol taraftan Pendik spor atağında Yaser sert vurdu kaleci Mesut topu kronere attı.

Dk 60: sol kanattan Pendikspor sertbest vuruş kullandı, kullanılan serbest vuruş sonrası Kahramanmaraşspor defansı dopu uzaklaştırmaya çalışırken, top Yaser Hacımustafaoğlu’nun önünde kaldı ve Yaser uzaktan sert vurdu ve top kalenin üzerinden filelerle buluştu. 3-0

Dk 67: sol kanattan Hüseyin kullandığı serbest vuruşta uzaktan sert vurdu, Pendikspor defansının müdehalesine top kornere dönüş yaptı. Kornerden sonuç çıkmadı.  

Dk 69: Kahramanmaraşspor Aydın ile net bir fırstattan yararlanamadı. Aydın ceza alanına girer girmez set vurdu top kaleci Emre’de kaldı.

Dk 79: Pendikspor Mustafa , sağ kanattan çalımlarla ceza alanına girerken defansa çarpan topa tekrar plasa bir vuruşla topu üstten auta gitti.

Dk 84: sol kanattan Hüseyin Kar ortaladı, Pendik savunması top tek hamlede uzaklaştırmayı Başardı.

Dk 90: müsabakada başka önemli pozisyon olmayınca müsabaka 3-0 ev sahibinin üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

MAÇIN KARNESİ

Stadyum: Pendik ilçe stadyumu

Hakem: Yiğit Peşin, Mert Türk, Cengizhan Öztürk, Nuri Karahançer

Pendikspor: Emre Aydın, Erol Yükseker (89' Zeki Korkmaz), Berk Neziroğulları, Erdinç Pekgöz, Fatih Cerlek (83' Erdem Koçal), Onur Karakabak, Mustafa Öztürk (80' Ramiz Ok), Azad Filiz, Süheyl Çetin, Yaser Hacımustafaoğlu, Mehmet Alaeddinoğlu

Kahramanmaraşspor: Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Aytürk Halil Hocaoğlu, Evren Horozal, İbrahim Ethem Sevinç (66' Hakan Koçaslan), Hüseyin Kar, Eser Akbaş, Yusuf Emre Kasal (32' Timur Bayram Özgöz), Barış Çiçek, Devrim Taşkaya, Aydın Çetin (63' Yakup Ramazan Zorlu)

Goller: DK 3: Mustafa Öztürk (Pendikspor), DK 34: Erdinç Pekgöz (Pendikspor), DK 60: Yaser Hacımustafaoğlu (Pendikspor)

Sarı Kartlar: DK 32: Evren Horozal (Kahramanmaraşspor), DK 35: Süheyl Çetin (Pendikspor), DK 36: Aytürk Halil Hocaoğlu (Kahramanmaraşspor), DK 41: Yaser Hacımustafaoğlu (Pendikspor), DK 45: Mehmet Alaeddinoğlu (Pendikspor), DK 58: Erdinç Pekgöz (Pendikspor)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı