Aslan Tepeyi aşmak istiyor

Aslan Tepeyi aşmak istiyor

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor kendi saha ve seyircisi önünde Hacettepe ekibi ile karşı karşıya gelecek.

12 Kasım 2017 - 03:39

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 12.haftasında 12 Şubat stadyumunda Ankara temsilcisi Hacettepe'yi konuk edecek. Pazar günü saat 13:00'da Taraftarı karşısında Hacettepe'yi konuk edecek olan Kahramanmaraşspor müsabakanın hazırlıklarını tamamlayarak rotayı 3 puan olarak belirledi. Sezon başında hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen ama bir takım aksaklıklar nedeni ile ligde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyerek büyük bir moral çöküşü yaşayan Akdeniz aslanları, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hacattepespor maçında hedefini mutlak galibiyet olarak belirledi. Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanından alınana sonuç sonrası Kahramanmaraşspor'da Hacettepe maçının provası ve çalışmaları son sürat devam etti. Hacettepe maçı için sıkı bir çalışma temposuna giren Akdeniz Aslanı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tesisler yan sahada dün yapılan antrenmanda Teknik patron Oktay Derelioğlu takımda görülen eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalar yaparak takımın güçlenmesine yönelik çalışmalarda bulundu.  Antrenmanı sık sık bölerek hatalarını ve yanlışlarını futbolculara anlatan Derelioğlu, tüm eksik noktaları tespit ederek her oyuncu ile ayrı ayrı ilgilendi.

Hacettepe hazırlıklarını sürdüren Akdeniz Aslanları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tesisler yan sahada yapılan idmanda Kahramanmaraşspor da oyuncular atletik, dayanıklılık ve güç testi yapıldı. Öğle saatlerinde salonda yapılan güç testi ile başlayan veri oluşturma çalışmaları daha sonra saha da yapılan Yoyo testi ile sona erdi.

 

ATLETİZM SAHASINDA İDMAN YAPTILAR

Pazar Günü 12 Şubat stadyumunda Hacettepespor ile ligin 12. Haftasında karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor 3 puanla tanışmak istiyor. 2017-2018 sezonunda Beyaz Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Ligin 12. Haftasında Üzerindeki karabulutları dağıtmak isteyen Kahramanmaraşspor Gençlik Hizmetlerine Ait Merkez 1 Futbol sahası yanındaki Atletzm sahasındaki doğal çim üzerinde çalışmalarını tamamladı. Takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Pazar günü sahasında Hacettepespor’u konuk edecek olan Kahramanmaraşspor kendi sahasında galibiyete ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Ligde oynadığı 11 maçtan 7 puan toplayan Akdeniz aslanları, yaptığı çift kale maçıyla çalışmalarını, Teknik Sorumlu Oktay Derelioğlu yönetiminde tamamlandı. Son haftalarda kayıplar yaşana Akdeniz Aslan’ında kaybettiği puanları Hacettepespor maçından çıkarmak isteyen temsilcimizde, hedef mutlak galibiyet. Ligde kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve 6 puan değerinde görülen bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

 

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ BELİRLENDİ

Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan zorlu karşılaşmada Mücadeleyi Kocaeli bölgesinden  Sabit Selvi yönetecek, Selvi’nin yardımcılığını ise Bingöl bölgesinden Sezgin Altun ile Şanlıurfa bölgesinden Çetin Öncel yapacak. Mücadelenin bilet fiyatları Kapalı Tribün 10 tl, Kale Arkası ve Maraton ise 5 tlden satılacak.

   

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x