Aslan Zonguldak Kömürspor’u geçemedi

Aslan Zonguldak Kömürspor’u geçemedi

2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor Zonguldak Kömürspor maçı golsüz sona erdi.

13 Şubat 2017 - 13:56

Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor sahasında Zonguşldak Kömürspor’u konuk etti. Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 22.haftasında Zonguldak Kömürspor ile evinde 0-0 berabere kaldı. 12 şubat stadında oynanacak olan mucadeleye Kahramanmaraşspor Mesut Balkan, Yusuf Onur Arıkan, Evren Kilerci, Evren Horazal, Hayrettin Cengiz, Fatih Şen, Barış Çiçek, Eser Akbaş, Serbay Yağız, Yakup Ramazan Zorlu ve Devrim Taşkaya 11'ri ile başladı. Zorlu müsabakada gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi golsüz sonuçlandı ve takımlar 12 Şubat Stadyumunda puanları paylaştı.  

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Ev sahibinin vuruşu ile başlayan Müsabakanın ilk pozisyonunda Eser içeri ortaladığı topa ceza alanında sahip çıkan Yakup Ramazan Zorlu yükselerek topu filelerle göndermek istedi ama kaleci Osman yumrukla topu uzaklaştırmasını bildi.

Dk 9 Zonguldakspor ceza alanı çaprazından serbest vuruş kazandı. Okan’ın kullandığı serbest vuruşta Evren topu kafa ile kornere çeldi. Kornerden ise cevap çıkmadı.

Dk13 Sol kanattan gelişen atakta Eser Ceza alanı içerisine kadar girdi ve ceza alanı içerisinde topu arka direğe bırakmak istedi ve ortasını yaptı. Topun fasö alması ile birlikte top kaleci Osman sahip çıktı. Dk18 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağından Yakup Ramazan topu ceza alanına kadar sürüdü ve içeri girmek istedi Defansın baskısı ile pasını Serbay’a aktardı. Serbay ise sağ kanattan sert vurdu top yan filelerle buluştu.

Dk20 Sol kanattan gelişen atakta Evren içeri ortaladığı topa çıkan Serbay topu göğsü ile indirdi ve Ramazan’a bıraktı. Ramazan ise sert şutu auta gitti.

Dk23 Orta sahadan gelişen atakta Zonguldak ekibinde Turan içeri aktardığı topa çıkan Mert topu defansı da aşarak kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendirmek istedi ama kaleci gole izin vermedi ve topu arkadaşı Evren’e kazandırdı.

Dk25 Kahramanmaraşspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Fatih Şen ile içeri gönderilen top kalecide kaldı.

Dk32 Sağ kanattan gelişen atakta Eser’în içeri girmek istediği pozisyonda Defanstan Sefa topu engelledi ve takımına kazanım sağlamak istedi ama pas hatası ile Yakup Ramazan topu çeldi ve içeri aktardı kaleci ise topu takip ederek gelen şutu kornere çeldi. Kornerden ise cevap çıkmadı.     

Dk38. Orta sahadan gelişen Zonguldak atağında Erdinç’in ceza alanından içeri girmek istediği pozisyonda Barış engeline takılarak yerde kaldı. Yerde kalması ile maçın hakemi sarı kartla cezalanırdı. Pozisyon gereği serbest vuruş kazanan Zonguldak ekibinde Turan serbest vuruşu kullandı. Barajı aşan top direk kaleyi tutarken kaleci Mesut ise rahat bir şekilde topun sahibi oldu.

Dk44 Ani atağa çıkan Kahramanmaraşspor’da Barış uzun aktarılan topa koştu, topa yetişemeyince topu kaleci Osman taça gönderdi. Müsabakanın ilk yarısına 3 dakika ilave edildi. 3 dakika da ise gol sesi çıkmadı.

 

İKİNCİ YARI

Dk47 Sol kanattan gelişen Zonguldak atağında Hüseyin ceza alanına gönderdiği topa çıkan Mesut ters hamlesi sonucunda Zonguldak Kömürspor’da Selçuk topu çelerek gole gitmek istedi defans ise atağa izin vermedi.

Dk49 Orta sahadan gelişen atakta Kahramanmaraşspor’da Fatih topu içeri aktarmak istedi. Zonguldak defans ise topa ayak koydu.

Dk54 Kahramanmaraşspor sol kanattan çıktığı atakta Serbay ceza alanına girmek istedi. Okan ise faul yaparak Serbay’ı önledi. Bu pozisyonla Kahramanmaraş serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta ise Fatih direk kaleye gönderdi. Topu kaleci Osman kontrol etti.

Dk56 Zonguldak ekibi orta sahadan hucuma çıktı. Onur’un hareketlendirdiği atakta Ercan topu sağ kanata çekti. Sağdan ortasını yapan Selçuk içeri ortasını yaptı topa Mesut çıkarak atağı önledi.

Dk60 Sol kanattan gelişen Zonguldak atağında karambolde kalan topa Turan sahip çıktı ve kaleye gönderdiği topu takip eden Kaleci yatarak sahip çıktı.

Dk63 Ani atakla yüklenen Zonguldak ekibinde Sol kanattan Okan içeri gönderdi. topa sahip çıkan Ercan sert şutunda top kaleci Mesutta kaldı.

Dk70 Zonguldak Kömürspor atağa çıktı ve Sol kanattan Onur ile yüklendi. Onur’un ara pasında Turan Kolay topu ceza alanına çekti. Ceza alanında Mert topla buluştu ve yakın mesafeden topu kaleye gönderdi. Kaleci Mesut topu yumruklayarak kornere çeldi. Kornerden ise cevap çıkmadı.

Dk77 Kahramanmaraşspor’da Barış orta sahadan atağa çıktı ve bindirme yapan Selçuk’a topu gönderdi. Selçuk ise ortasına kale arka direğine gönderdi topa dokunan olmayınca top auta gitti. 

Dk84 Kahramanmaraşspor sol kanattan yüklendi. Ortayı açan Kayhan içeri gönderdiği topta Yakup şık bir plase ile topa vurdu top auta gitti.

Dk 90 Her iki takımında çabaları devam ederken normal süre 0-0'lık skorla tamamlandı ve maça en az 6 dakika ilave edildi.

Dk(90+5) Sol kanattan gerçekleşen atakta Zonguldak ekibinde bastırdı ama golü bulamadı ve Müsabakadaki uzatılan 6 dakikada gol olmayınca müsabaka 0-0'lık skorla sonuçlandı. (HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...