Ateist bir İngiliz, bu Müslüman kadınla dalga geçerse!

Ateist bir İngiliz, bu Müslüman kadınla dalga geçerse!

Somalili fakir kadın İngiltere’de yaşamaktaydı. Bir gün radyo istasyonunu arayıp yardım almak istedi.

22 Şubat 2020 - 03:14

Somali asıllı Müslüman fakir Fatıma adlı bir kadın kendisine yardım edilmesi için bir İngiliz radyo programını arar. Kanalda canlı yayına bağlı ateist bir İngiliz, Müslüman fakir kadını küçümseyecek tavırlar sergiler. Bolca dalga geçer. Radyo istasyonundan dalga geçtiği Somalili kadının adresi alır. Yardımcısına tüm ihtiyaçların giderilmesi için talimat verir. Sonra yardımcısına şunu tembihler: “Kadın yardımın kaynağını sorarsa ona şeytanın gönderdiğini söyle,” der.

Ateist İngiliz düşünürü Dr. Timothy Winter’in yardımcısı her şeyi harfiyen yerine getirir. Kadın hayatında görmediği kadar yiyecek ve ihtiyaçlarının bir arada görür, oldukça sevinir. Kadın sormayınca yardımcı: “Bunları kimin gönderdiğini bilmek istemiyor musun?” der.

Herhangi bir tahsili olmadığı halde Ateist İngiliz Dr. Timothy Winter’i Müslümanlığa taşıyacak şu güzel cümleleri sarf eder, Fatıma: “Kimin gönderdiği ile ilgilenmiyorum. Çünkü Allah bir şeyin olmasını istediğinde şeytanlar bile ona itaat eder,” der.

Ateist İngiliz Dr. Timothy Winter, Somalili Müslüman fakir Fatıma’nın cevabını alınca oldukça etkilenir. Müslümanlığı seçer ve adını Abdülhakim Murad olarak değiştirir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...