Atilla Güler, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir...
Reklam

Atilla Güler, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi

Kafkasya kitabının yazarı Emekli Albay Atilla Güler, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Atatürk ve savunma sanayi konularında gençlere bilgiler veren Güler, gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

13 Kasım 2022 - 03:51

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kafkasya isimli kitabın yazarı Emekli Albay Atilla Güler’i Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde misafir etti. Gençlik merkezinde Atatürk ve savunma sanayi konularında konferans veren Güler, Kahramanmaraşlı gençlerin konferansına olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konferans sonunda değerlendirmelerde bulunan Güler, şunları ifade etti: “Kahramanmaraş’a bizleri davet eden ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Atatürk’ün vefatının 84. Yıl dönümü ile ilgili ve savunma sanayi ile ilgili bilgilendirme fırsatı yapma imkanı verdiği için Dulkadiroğlu Belediye Başkanımıza ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum. Gençlerin salonu doldurması beni gururlandırdı. Böyle anlamlı konularda gençlerimizi bilgilendirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimize tarih şuuru konusunda farkındalık yaratmak gayreti içerisindeyiz. Farklı şehirlerde bu çalışmaları yapıyoruz. Evlatlarımıza bu noktada bilgiler sunmak benim için çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlerden sonra bu vatanı kendilerinden sonraki nesillere taşıyacaklar. Bilim ve ilim çağı ile ilgili yapacakları büyük çalışmalarla bu milleti daha ileriye taşıyacaklar. Hem cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıl dönümünü hem de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yılı dolayısıyla düzenlenen bu programda yer almaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum.”
Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yemliha Özşahan, konferans sonunda Emekli Albay Atilla Güler’e konuşmalarından dolayı teşekkür etti.
Güler, konferans sonunda imza töreni de düzenledi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x