Atletizmde Fatmalı Ortaokulunun başarısı

Atletizmde Fatmalı Ortaokulunun başarısı

Kahramanmaraş-Onikişubat Fatmalı İlk ve Ortaokulu atletizm yarışmalarında önemli dereceler alarak başarısını gösterdi.

23 Mart 2017 - 16:39

2016-2017 eğitim öğretim yılında Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirilen Yıldız Kızlar atletizm müsabakalarında 300 metrede Fatmalı İlk ve Ortaokulu Asiye ay birinci oldu.

4 x100 metre bayrak yarışında Asiye Ay, Fatmagül köylü,Melike Ceyhan ve Fatmanur Ak birinci oldular. Asiye Uzun atlama yarışında ikinci olurken, 100 metre koşusunda geçen yılın birincisi Fatmanur  Ak bu kez üçüncü oldu.

Takım halinde ise Fatmalı Kasabası Ortaokulu Kahramanmaraş ilinde dördüncü oldu.

Okulda yapılan bir törenle derece alan öğrencilere madalyaları takıldı ve okul müdürü Eyüp Yılmaz yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Başarı ve yeteneklerini geçtiğimiz yıl ve bu yıl bizlere kanıtlayan kıymetli öğrencilerimiz bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Çocuklarımıza sporu sevdiren onların sportif gelişimine katkı sağlayan ve bu müsabakaları hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Şaban Nedirli’ye emeklerinden dolayı, bu başarılara katkılarından dolayı başta, Okulumuz personeline Okulumuz Okul aile birliğine ve Okulumuz öğrencilerinin taşımada desteklerini esirgemeyen Fatmalı Kasabası Kooperatifi’ne teşekkür ediyorum, öğrencilerimize güvenirsek, onların yanında olursak bu başarıları her zaman yakalarız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya Getireceğiz”
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya...
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası