Atom karınca gezmedik sokak bırakmıyor

Atom karınca gezmedik sokak bırakmıyor

‘Atom Karınca’ lakabıyla tanınan Kahramanmaraş sevdalısı Ali Öztunç, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel yönetim seçimlerine az vakit kala Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde halkın yönetime geçmesi adına çalışmalarına hız verdi.

28 Şubat 2019 - 05:50

Son olarak dün Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 9. Meclis toplantısına katılan, akşamında ise Doğukent mahallesine geçerek çeşitli yerlerde yaptığı toplantılarda plan ve projelerini anlatan MİLLET İTTİFAKI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, memleketinin sokaklarında yürüttüğü seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yıllardır hemşerilerinin mutlu, huzurlu ve gelecek kaygısı olmadan yaşaması adına halkla yürek yüreğe canhıraş bir faaliyet yürüten ve Kahramanmaraşlıya hak ettiği hizmeti bir an önce getirme arzusunu her platformda dile getiren Ali Öztunç, bugün de Narlı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Atom Karınca’ya ilginin bir hayli yoğun olduğu gözlenirken, Öztunç’un mevcut sorunlar ve çözüm önerileri üzerine vatandaşlarla uzun uzun sohbet etmesi dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x