Atom karınca Kahramanmaraş’taki yol ve su sorununu dile getirdi
Reklam

Atom karınca Kahramanmaraş'taki yol ve su sorununu dile getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine bağlı Umutlu Çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu sorununu ayrıca Elbistan’a bağlı Çiçek Mahallesinin kanalizasyon altyapı sorununu Meclis gündemine getirerek bölge sakinleri adına çözüm istedi.

10 Haziran 2020 - 02:29

CHP’nin çalışkan vekillerinden Ali Öztunç, memleketlisinin sorunlarına küçük büyük demeden çözüm arayışına devam ediyor.

Atom Karınca Öztunç, şimdi de Nurhak’a bağlı Umutlu Çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu şebekesi sıkıntısını ve uzun süredir bitirilemeyen Elbistan’a bağlı Çiçek Mahallesinin kanalizasyon altyapısı sorununu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un masasına taşıdı.

Öztunç’un Bakan Kurum’un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu soru önergesi ve kamuoyu adına yanıt beklediği sorular aynen şu şekilde;

Kahramanmaraş ilimizin Nurhak ilçesine bağlı umutlu çatalardıç mezrasının yol ve içme suyu şebekesi sıkıntısı bulunmaktadır. Ayrıca Elbistan ilçemizin çiçek mahallesinin kanalizasyon altyapısı uzun süredir bitirilememiştir.

Buna istinaden;

1.       Umutlu Çatalardıç mezrasının içme suyu şebekesinin ne zaman yapılması planlanmaktadır?

2.       Umutlu çatalardıç mezrasının mevcut yolu patika olup kışın çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu yolunun asfalt yapılması yönünde bir çalışmanız olacak mıdır?

3.       Elbistan ilçemizin çiçek mahallesinin kanalizasyon şebekesi bitirilmemiştir. Kanalizasyon şebekesi ne zaman bitirilmesi düşünülmektedir?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x