Ayın Gençlik Merkezi ’’Elbistan’’ oldu!

Ayın Gençlik Merkezi ''Elbistan'' oldu!

Gençlik ve Spor Bakanlığına Bağlı olarak faaliyet gösteren gençlik merkezlerinde birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ayın başarılı gençlik merkezi Elbistan Gençlik Merkezi seçildi.

30 Mayıs 2018 - 11:41

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezlerinde gençler birbirinden çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaya devam ediyor. Düzenlenen kamplar ile şehirler arası buluşmalar, bölgesel buluşmalar dahi yaşatan, gençlerin kaynaşmasını sağlayan gençlik merkezlerinin en aktif olduğu şehirlerden biriside Kahramanmaraş.

Elbistan Gençlik Merkezi, 2018 Yılı Nisan ayı Ayın Gençlik Merkezi ödülünü Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci'den gençler adına teslim aldı.

Bu kapsamda Elbistan Gençlik Merkezi ayın gençlik merkezi seçildi. Kahramanmaraş Elbistan İlçesi Gençlik Merkezi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ''Ayın Gençlik Merkezi olmamız dolayısıyla; Yoğun programlarına rağmen Gönüllü gençlerimiz için kıymetli vakitlerini ayıran Genel Müdürümüz Sayın Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Tuncay Ulusan Ve Daire Başkanımız Sayın Ahmet Cemil Bedir Bey'e gençlerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı gençlerimiz adına teşekkür ederiz'' ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın