Ayşegül Doğan: Akdeniz’in Karadeniz’i Geben
Reklam

Ayşegül Doğan: Akdeniz’in Karadeniz’i Geben

Ankara’da Ak Parti Genel Merkezi ve TBMM’de Kahramanmaraş Milletvekillerini bir kez daha ziyaret eden Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, memleketi Andırın’a dönerek Geben Mahallesini ziyaret etti. Doğan, Gebenli hemşerileriyle sohbet ederken açıklanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ü tebrik ederek Güngör’ün belediyecilik alanında kendini ispatladığını belirtti.

24 Kasım 2018 - 17:11

AK Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, Andırın’ın en büyük mahallelerinden biri olan Geben’i ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geldi. Andırın’ın tüm bölgelerini karış karış gezen Doğan, sıkmadık el, çalmadık kapı kalmayıncaya kadar çalışacaklarını söyledi.


Geben’deki esnafları ziyaret ederek Geben’e ve Andırın’a uygulanacak projeler hakkında hemşerilerini bilgilendiren Doğan, Büyükşehir olana kadar belde statüsünde olan Geben’in önemini bildiklerini söyleyerek hemşerilerden gelen soruları ise tek tek cevapladı.


Gebenli hemşerilerinden duyduğu sıcaklığın bu soğuk kış gününde içini ısıttığını ifade eden Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan, Geben’i ziyareti sırasında açıklanan Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile ilgili düşüncelerini de aktardı. Doğan; “Ankara’da partimizin genel merkezinde ve meclisteki istişarelerimizin ardından tekrar sahadaki yerimizi alarak ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünümüzü Geben’imize ayırdık. Gebenli hemşerilerimize hem projelerimizi anlatıyoruz hem de onların istek ve sorunlarını not ediyoruz.


Geben’in doğa güzelliği Karadeniz’de bile yok. Karadeniz’i gezen vatandaşlarımız gelsinler birde Geben’i görsünler. Geben’deki Kırksu bölgemiz, Ayder, Pokut, Sal yaylalarını aratmaz, bu bölgelerin Karadeniz’den daha iyi olduğunu görürler.  Akdeniz’in Karadeniz’i burada, bu bölgemizi projelerimizle önce Kahramanmaraş’a ardından tüm Türkiye’ye duyuracağız. Kırsalda yaşayan hemşerilerimizin yaşam refahına, aile bütçesine katkı sunacağız.


Bu arada Geben’deki vatandaş ziyaretlerimizde Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hayrettin Güngör Başkanımı açıkladı. Öncelikle mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un hem Kahramanmaraş hem de Andırın’ımız için yaptığı hizmetleri tüm hemşerilerimiz bilir. Bu bir bayrak yarışıdır ve bayrağı Hayrettin Güngör başkanımız devir aldı.


Hayrettin Güngör başkanımız Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı Yerel Politikalar Kuruluna seçildi. Belediye hizmetleriyle ilgili birçok kitabı olan Hayrettin Güngör Başkanımıza da hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. İnşallah bizde hizmet bayrağımızı devir aldığımızda inanç ve azimle ilçemizi bulunduğu yerden en üst seviyelere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.


Doğan ziyaretinin sonunda ise Geben Mahallesi Muhtarı Kenan Bakacak ile bir araya gelerek Geben’e yapılacak ve yapılması gereken projeler konusunda istişarelerde bulundu.


YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ali gökçeli
    5 yıl önce
    Biz başaracağız biz andirin için çalışacağız biz andirini andirin yapmak için burdayiz onun için Ayşegül doğan diyoruz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...