Aziz Yıldırım’dan önemli açıklamalar

Aziz Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağı yönündeki kararını yakın zamanda açıklayacağını duyurdu.

24 Mart 2018 - 19:07

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, kulübünün düzenlediği organizasyona katıldı. Konuşmasında tesisleşmeye dikkat çeken Yıldırım, Fenerbahçe’nin 1998’den itibaren büyüyerek yoluna devam ettiğini ifade etti.

 ‘Özlenen Fenerbahçe Yok’

Diğer başkan adayı Ali Koç’un sloganına göndermede bulunan Aziz Yıldırım, “Diyorlar ki, 'Özlenen Fenerbahçe.' Yirmi sene öncesinde sadece futbol takımı olan ve ezeli rakipleriyle yaptığı maçlarda bazen yenen, yenilen bir takımken 19 senedir Galatasaray'a içeride hiçbir maçta yenilmedik, 6-0'la tarih yazdık. Bunları bir tarafa bırakacağız. Özlenen Fenerbahçe yok, geleceği olan Fenerbahçe var. Geleceği hayal etmemiz lazım ve bu hayaller üzerine Fenerbahçe'yi oturtmak lazım” dedi.

'Yakın Zamanda'

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda aday olup olmayacağı yönünde bilgiler veren Aziz Yıldırım, “Para vermek kolay değildir. Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım kısa sürede ve daha net konuşmalar yapacağım” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi