BAL’da hafta sonu!

BAL’da hafta sonu!

Kahramanmaraş’ı 3 takımla temsil eden takımlarımızın son haftalarına doğru yaklaşılırken iddiası kalmaması ile maçlar tad vermez oldu.

02 Nisan 2017 - 15:57

Kahramanmaraş Merkezinde Büyükler Ligi 1. Amatör Küme Play-off maçlarını oynanması ile birlikte heyecanın tavan yaptığı müsabakalarda BAL’ın tadı çıkmaz oldu. 1 takımın ligi garantilemesi, 1 takımın ise matematiksel olarak şansının kalmaması doğrultusunda 1 takımda play-aut maçı oynayacağı BAL’da herşey netleşmiş gibi görünüyor. Sakaryaspor prestij maçına çıkar gibi çıktığı, Fidanspor’un ise puana ihtiyacı kalmadığı play-aut oynama gibi görüntü sergilediği 1920 Maraşspor’un ise şampiyonluk ümitlerini yittiği BAL’da tat tuz kalmadı.

1920 MARAŞSPOR SON MAÇINA ÇIKIYOR

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde (BAL) temsil eden 1920 Maraşspor bu hafta sonu son maçına çıkacak ve ligin son haftasını BAY olarak kapatacak. Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde temsil eden 1920 Maraşspor ligin 25.haftasında Elazığ Dsi Spor'a konuk olacak. Geçen sezon 3. Ligden düşerek bu sezon Kahramanmaraş'ı BAL da temsil eden 1920 Maraşspor deplasmanda ligi noktalıyor.

Geçen hafta Bu sezon son kez taraftarı önüne çıkan ve haftayı 3 puanla kapatan 1920 Maraşspor ligin 25.haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 15:00'de Elazığ İl Özel İdare Sentetik çim Sahası'nda Elazığ Dsi Spor'a konuk olacak. 1920 Maraşspor Ligde Oynadığı 23 Maçta 13 Galibiyet 2 Beraberlik 8 Mağlubiyet aldı 43 gol attı 26 gol yedi 41 puanla 5.sırada bulunuyor. Elazığ Dsi Spor Ligde Oynadığı 22 Maçta 2 Galibiyet 1 Beraberlik 19 Mağlubiyet aldı 17 gol attı 53 gol yedi 7 puanla 13.sırada bulunuyor.

Ligde şampiyonluk iddiasını kayıp eden ve deplasmanda önemli bir mücadeleye çıkacak olan 1920 Maraşspor galibiyeti alıp deplasmandaki son maçında taraftarını mutlu etmek istiyor.

FİDANSPOR SON KEZ DEPLASMANA GİDİYOR

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde temsil eden Fidanspor ligin 25.haftasında İnönü Üniversitesi Spor'a konuk olacak. Ligde kalma adına ümitlerin yeşerten ve Sezon sonu Kahramanmaraş il şampiyonu ile Play-aut maçı oynayacak olan Fidanspor ligin 25.haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 15:00'de Yeşiltepe 3 Nolu Sentetik Sahası'nda İnönü Üniversitesi Spora konuk olacak. Geçen hafta kendi sahasında Şehit Kamil Belediyespor’u mağlup ederek 3 puanı alan hafta sonu zorlu bir maça çıkacak. Son kez deplasmanda maça çıkacak olan Fidanspor bu maçı da alıp ligin son haftasında taraftarı karşısına moralli çıkmak istiyor. Fidanspor Ligde Oynadığı 22 Maçta 8 Galibiyet 2 Beraberlik 12 Mağlubiyet aldı 28 gol attı 29 gol yedi 26 puanla 9.sırada bulunuyor. Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesi Spor Ligde Oynadığı 22 Maçta 10 Galibiyet 3 Beraberlik 9 Mağlubiyet aldı 29 gol attı 26 gol yedi 33 puanla 6.sırada bulunuyor.

SAKARYASPOR SON KEZ TARAFTARININ KARŞISINA ÇIKIYOR

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde temsil eden Sakaryaspor ligin 25.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u ağırlayacak. Ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşen ve gelecek sezon 1. Amatör kümeye dönüş yapacak olan şuanda Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör ligde temsil eden Sakaryaspor ligin 25.haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 15:00'de Batıpark Sahası'nda Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u ağırlayacak. Kendi sahasında zorlu bir maça çıkacak olan Sakaryaspor taraftarı karşısında galibiyete ulaşmak istiyor. Sakaryaspor Ligde Oynadığı 22 Maçta 3 Galibiyet 19 Mağlubiyet aldı 16 gol attı 71 gol yedi 9 puanla 12.sırada bulunuyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor Ligde Oynadığı 22 Maçta 16 Galibiyet 2 Beraberlik 4 Mağlubiyet aldı 48 gol attı 20 gol yedi 50 puanla 3.sırada bulunuyor. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu