Bandırma’dan bir puan çıkardık..

Bandırma'dan bir puan çıkardık..

Spor Toto 2. lig Beyaz grupta 9.haftada Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Balıkesir Temsilcisi Bandırmaspor’a ile 0-0 sona erdi.

23 Ekim 2017 - 16:19

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Ligin 9. haftasında Bandırmaspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi.

Oyun ilk dakikalarından itibaren vasat bir orta saha mücadelesiyle başladı. Hava şartlarının çok uygun olmasına rağmen çok az sayıda seyicinin izlediği müsabakanın İlerleyen dakikalarında her iki takımın temkinli ve defansa yönelik tercihi pozisyon kısırlığı yaşatırken Kahramanmaraşspor 22 dakika da Aytürk le yakaladığı net pozisyonda Kaleci Ali Türkkan'ı geçemedi. 42 dakikada Bandırmaspor soldan geliştirdiği atakta Emre Aygün uygun durumda kafayla topu dışarı atınca ilk yarı 0-0 bitti.

 

SESSİZ BİR OYUN SERGİLENDİ

İkinci yarıda ilk yarıya benzer oyun sahneye kondu.  İlk kez takımın başında sahaya çıkan Kahramanmaraş Teknik direktörü Oktay Derelioğlu ve Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur 'un skoru değiştirme adına yaptığı hamlelerde bir sonuç getirmezken üstün 83 dakika da ceza alanı içinde mutlak gol şansında topu üstten auta gönderdi.  Maçın kader anında Kahramanmaraşspor da kaptan Aydın Çetin uzatma dakikalarında kontraatakta yakaldığı mutlak gol şansını dışarı attı. . Oyunu gereksiz düdüklerle sık sık kesen orta hakem Serkan Ergün'ün olumlu katkı yapamazken ortaya konan vasat futbola seyirci ve taraftarların da zaman zaman tepki gösterdiği müsabaka başladığı gibi bitti.

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşmada, gol sesi çıkmadı. Maça konuk takım oyunu kendi alanında kabul ederek başladı.

7.’inci Dakikada Savunma İlk bölümde savunma arkasına atılan uzun toplarda Üstün ofsayt da kaldı.

17’ci dakikada Bandırmaspor Gökhan’ın soldan ortasında Üstün topa yetişemedi.

19.’cu dakikada Kahramanmaraş sağdan etkili geldi. Bandırmaspor da Gökhan’dan kurtulan Devrim’in ortasında kaleci Ali, Aydın’dan önce topu yumrukladı.

21’inci dakikada Bandırmaspor’da David’in hatalı pasıyla topla buluşan Halil’in sert şutunu Ali çeldi. Yetişen Devrim’in vuruşu Ali bu kez de ayaklarıyla kornere yolladı.

22'nci dakikada maçın ilk tehlikeli atağını Kahramanmaraşspor geliştirdi. Aytürk'ün dışarıdan şutu kaleciden döndü. Devrim Taşkaya kaleciden dönen topu gole çeviremedi. Top yandan dışarı çıktı.

 43'üncü dakikada sol kanattan gelişen Bandırmaspor atağında Gökhan Yılmaz'ın ortasında Emre'nin kafa vuruşu çok farkla üstten dışarı çıktı.

45’inci dakikada İlk yarı 0–0 sona erdi.

46’cı dakikada Her iki takımında ikinci yarıya kontrollü başladığı karşılaşmada, takımlar kale önüne gelmekte zorluk yaşadı ve gol pozisyonu üretemedi.

48’ci dakikada Kahramanmaraş ceza sahasında oluşan karambolda Mesut’un şutu savunmadan döndü.

51’inci dakikada Ramazan yerini Hüseyin’e bıraktı.

62’ci dakikada Berkay sarı kart gördü.

66’cı dakikada Oğuzhan çıktı, Yusuf girdi.

76’cı dakikada Emre’nin yerine Mehmet girdi. Oyuna gire Mehmet ile Bandırmaspor sağ taraftan ataklar geliştirmeye başladı.

83'üncü dakikada ani gelişen Bandırmaspor atağında, dışarı çıkmak üzere olan topu Mesut ceza alanı içine çevirdi.

88’inci dakikada bir anda topla buluşan Üstün'ün etkisiz vuruşunda top üsten dışarı çıktı.

90’cı dakikada Aydın karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı yolladı.  

90+1'inci dakikada Kahramanmaraşspor mutlak gol şansını değerlendiremedi. Eser'in sol kanattan yaptığı ortayla bir anda ceza alanı içinde topla buluşan Aydın, zor pozisyonda ayağının ucuyla topa dokundu. Top diğerin yanından dışarı çıktı. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca her iki takımda birer puanla yetinmek zorunda kaldı. Maçta başladığı gibi 0–0 sona erdi.

 

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Serkan Ergün *, Salim Şanlıer *, Alper Uslu *

BANDIRMASPOR: Ali ***, Bahri Can **, Gökhan *, Özgür **, Berkay **, Birhan **, David *( Adem * ),

Mesut *, Emre * ( Mehmet ** ), Oğuzhan **( Yusuf * ), Üstün *

KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan ***, Yusuf Emre **, Ramazan**( Hüseyin ), Halil **, Timuçin ** ( Barış ), Devrim***( Evren ), Erkan *, Ercan ***, Evren **, Eser **,Aydın **

SARI KARTLAR: Berkay Can, Gökhan Yılmaz, Yusuf Akyel (Bandırmaspor ) Hüseyin Kar (Kaharamanmaraşspor)

 

BANDIRMASPOR´DA ALARM ZİLLERİ

Bir biri ardına kaybedilen puanlar Bandırmaspor´da alarm zillerinin erken çalmasına neden oldu.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor cepten yemeğe devam ediyor. Geçen hafta Zonguldak Kömürspor deplasmanından puansız dönem Bandırmaspor ligin 9 haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kahramanmaraşspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk hedefinden hızla uzaklaşıyor. 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Bandırmaspor’da forvet oyuncularının kapalı Kahramanmaraşspor defansını aşamaması ise dikkat çekiyor.

 

TARAFTAR STADYUMU BOŞALTTI

Kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor´u ağırlayan Bandırmaspor 90 dakikalık karşılaşmada net bir gol pozisyonuna giremedi. Rakip Kahramanmaraş´ın tehlikeli bir akınını ise Kaleci Ali iki hamlede elimine etti. Golsüz sona eren karşılaşma ardından stadı terkeden bordo beyazlı ekip taraftarları yüksek sesle yeni arayış ve aksayan alanlara montaj beklentisinin bulunduğunu ara transferlerde bu eksiklerin giderilmesini elzem olarak gördükleri kaydedildi.

 

“BEKLEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ OLDU”
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “0-0 biten Kahramanmaraşspor müsabakasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Takım olarak bu skoru beklemiyorduk. Kazanılması gereken bir maçtı. Ancak sahadan 1 puan ile ayrılabildik” dedi. Özellikle forvet oyuncularının son vuruşlardaki eksikliklerinin skoru ve takım oyununu da olumsuz yönde etkilediğini dile getiren Uğur “Takım içindeki sakat oyuncu sayımız oldukça fazla, bunun yanına sezon başında takımdan ayrılan forvet oyuncularının yerinin yeni oyuncularla doldurulamaması ister istemez takım olarak oyunumuzu olumsuz yönde etkiliyor. Kısıtlı kadromuza rağmen devre arasına kadar ligde üst sıralarda tutunmaya çalışacağız. Ara transfer döneminde yapacağımız transferle hedeflerimize ulaşmak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

“CİDDİ DİRENÇLE KARŞILAŞIYORUZ”
Ligdeki takımların bir üst ligden gelen takımlara karşı ciddi bir direnç gösterdiklerinin altını çizen Uğur, “Bu direnç takım olarak oyunumuzu olumsuz yönde etkiliyor. Takım ve oyuncular olarak bu dirençlere hazır olmalıyız. Bu direnci aşmakta zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Kapalı defansları aşmak için yapılacak taktik ve çalışmalar bellidir. Maç öncesi hazırlık döneminde bunun çalışmalarını yapıyoruz. Ancak son vuruşlardaki eksikliğimiz skoru ve takımın oyun performansını olumsuz yönde etkiliyor. Bu sıkıntıyı çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Ekinözü MHP’de istifa depremi
“Azerbaycan Mahallesi 2025 Şubat’ta Tamamlanıyor”
“Azerbaycan Mahallesi 2025 Şubat’ta Tamamlanıyor”