Banka borcu intihara sürüklüyordu

Banka borcu intihara sürüklüyordu

Kahramanmaraş’ta bankalara kredi borcunu ödemediğini iddia eden bir vatandaş binanın çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Polisin ikna çabalarıyla kurtulan genç gözaltına alındıa.

19 Şubat 2016 - 08:04

Dün, saat 14.30 sıralarında Trabzon Bulvarı üzerindeki Sürmeli Apartmanı önünde hareketli dakikalar yaşandı.

Bankalara kredi borcunu ödeyemediği için binanın çatı katına çıkan Halil İbrahim K. İsminde bir vatandaş intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, intihar etmek isteyen vatandaşın atlaması ihtimaline karşı yola branda gerildi.

Çatı katında ise polis ile intihar etmek isteyen vatandaşı ikna ederek göz altına aldı. Edinilen bilgiye göre intihar etmek isteyen Halil İbrahim K.’nin bankalara kredi borcu olduğunu ödeyemediği için intihar etmek istediği iddia edildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA BUGÜN GAZETESİ / MELİHA KÜÇÜKÖNDER

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x