Baro Başkanı Bağcı’dan suç duyurusu

Baro Başkanı Bağcı’dan suç duyurusu

Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı, Terör Ve Örgütlü Suçlar bölümüne bakan savcı N.K.’nın, sosyal medya hesabından 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili paylaştığı bir görseli delil göstererek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Bağcı Savcı N.K.’nin bu tutumunun bir Cumhuriyet Savcısına yakışmadığını belirtti.

17 Nisan 2017 - 21:02

Geçten hafta düzenlediği basın toplantısında Kahramanmaraş Terör ve Örgütlü Suçlar Bölümüne bakan Savcı N.K. ile ilgili şok iddialarda bulunan Bağcı, Savcı N.K.’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı bir görseli delil göstererek savcıyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Yazılı bir açıklama yaparak suç duyurusunu neden yaptığını ifade eden Bağcı; “Cumhuriyet Savcısı N.K.’nin terör davaları konusunda üstlendiği görevle birlikte devletin bekası, milletin selameti ve ülkenin refahını sağlamak adına adalet ve nizamı temin etmesi gerekirken, dönemin Başbakanı şuanki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı tavır ve tutumu bir Cumhuriyet savcısına yakışmadı. Görselde görüleceği gibi Savcı N.K.’nın Facebook paylaşımına bakıldığında Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemizin en kanlı, hain terör örgütü elebaşı ile birlikte resmedilmiş hatta daha da ileriye gidip bu hain terör örgütü elebaşıyla işbirliği içerisinde olduğu iddia edilmiştir.” Dedi.

Sacı N.K.’nin bu paylaşımıyla Cumhurbaşkanına hakaret edildiğini, aynı zamanda da devleti aşağıladığını öne süren Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı, Savcı N.K.’nin daha sonra paylaştığı görseli sosyal medya hesabından kaldırmasına rağmen paylaşımın bir suç olmaktan çıkmadığını iddia etti.

Bağcı ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 ay kala 4 Haziran 2014 tarihide herkesin saflarının belirginleştiği bir süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçtirmemek için saldırıya geçtiği bir dönemde bir Cumhuriyet Savcısının bu tutumunun asla kabul edilemez olduğunu da vurguladı.

Bağcı Cumhuriyet Savcısı N.K.’yi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten dava açtığını belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın