Başkan Aydın, Kurban kulun tevekkülünün simgesidir
Reklam

Başkan Aydın, Kurban kulun tevekkülünün simgesidir

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kurban’ın kulun yaratana teslimiyet ve sadakatinin sembolü, insanlar arasında paylaşma ve diğerkamlığın nişanesi olduğunu söyledi.

10 Ağustos 2019 - 01:07

Başkan Aydın, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, dini bayramların taşıdıkları manevi güzellikler kadar sosyal ve beşeri ilişkileri imar etmesi bakımından çok önemli toplumsal bir görevi yerine getirdiğine işaret etti.

Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti: “Lütuf ve ihsanıyla biz Müslümanları çepeçevre kuşatan Kurban Bayramı’nın, feyiz ve bereketinden insanlık olarak topyekün istifade etmeliyiz.Sevinç ve kederlerimizi, dostluğumuzu ve nimetlerimizi paylaşmayı ilke edineceğimiz bu günlerde içimizdeki kin, nefret ve düşmanlık duygularını silip atmalı, hasbi duygularla aile fertlerimiz, akrabalarımız, komşularımız, arkadaşlarımız ve tüm müslümanlarla kucaklaşmalı ve onlarla gönül dünyamızı paylaşmalıyız. Bununla beraber hemen yanı başımızda yaşayan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi hatırlamalı ve onların da hoşnutluğunu kazanmaya çalışmalıyız. Kurban Bayramı günlerinde edineceğimiz bu güzel kazanımlar, hayatımızın kalan dönemlerinde de bizlere ışık saçmalı ve gönül dünyamıza katmış olduğumuz manevi hissiyatı daha da zenginleşerek devam etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm inananların Kurban Bayramı’nı kutluyor, İslam Alemi ve insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x