Başkan Bozdağ 5 Yılda Vatandaşın Takdirini Kazandı!

Başkan Bozdağ 5 Yılda Vatandaşın Takdirini Kazandı!

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, hizmetteki 5. Yılında yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandı.

20 Şubat 2019 - 03:41

İlçede mesai kavramı olmadan çalışan Başkan Bozdağ, ilçeye ne yapıldıysa vatandaşların refahı için yapıldığını söyledi. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir ara gelerek onların sorunlarını dinleyen Bozdağ, modern ilçe olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti.

“Hizmette ayrım yapmadık”

Yapmış olduğu çalışmaların işleyişi hakkında bilgiler veren Bozdağ şunları söyledi, “Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Pazarcık Belediyesi olarak ayrım yapmadan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda her kesime hizmet götürüyoruz. İlçeye kazandırdığımız yeni TOKİ konutları ailelerin umudu oldu. Bu Projelendirme yapılırken cephelerde Kahramanmaraş’a ait yerel mimari göz önünde bulunduruldu.

Yöreye uygun az katlı, yatay mimari konseptinde inşa edilen projede, cephelerde yöresel taş kaplama, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, çatıda ve cephelerde Türk evini yansıtan çıkmalar ve payandalar kullanılıyor. Son derece kaliteli malzemeler kullanılarak güzel bir çalışma yapılıyor. Kırsal mahallerimizi de bu konuda ihmal etmedik.  Pazarcık Belediyesi olarak ayrım yapmadan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda her kesime hizmet götürüyoruz. İnşallah hem kent merkezi hem de kırsal alanda yapılan hizmetlerle güzel bir iş ortaya çıkaracağız.”

“İlçemize büyük değerler kattık”

Göreve geldikleri günden bu yana, ilçeye önemli hizmet yaptıklarını vurgulayan Başkan Bozdağ konuşmasını şöyle sürdürdü, “Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanmasına büyük çaba sarf ediyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmek hedefimiz. Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için çalışmalarımız son hızla devam edecek.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl yıkımını tamamladığımız ceza evinin yerine ilçemizin büyük eksiklerinden olan kreş projemizi hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız için bütün ince ayrıntıların düşünüldüğü, kreş ve aynı zamanda gündüz bakımevini ilçeye kazandıracak olmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Öte yandan kapalı pazar yeri çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Menderes Mahallesinde bulunan yaklaşık 3200 metrekare alanda inşaatı devam eden pazar yeri çalışması, 2 bin metrekaresi çocuk parkı olarak tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek. İlçemizde 2014 yılından beri ilçenin tamamını kucaklayan ve ayrım gözetmeyen bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize değer katacak, yaşam standardını yükseltecek hizmetler önceliğimiz oldu.

Bu hizmetler arasında da geleceğimiz olan gençlerimiz için attığımız adımların bizler için ayrı bir önemi var. Gençlerimizin ve çocuklarımızın birçok spor branşını daha modern ve yeni tesislerde yapmalarını sağlamak bizim en büyük görevlerimizden biri. Bu nedenle; sporun geniş toplum kesimlerine ulaşması amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızla daha önceden görüşmelerde bulunmuştuk. Girişimlerimiz sonucu Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından ilçeye yapılan dört adet sentetik çim yüzeyli halı sahayı ilçemize kazandırdık.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...