Başkan Bozdağ; müjdeyi verdi
Reklam

Başkan Bozdağ; müjdeyi verdi

İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın Ankara'da yoğun girişimleri sonucu, TOKİ Pazarcık'ta ön başvurusuz 141 adet konut, 1 adet Camii ve 1 adet Ticari Mekân yapılmasına karar verilerek dün çevre düzleme işi ihaleye çıktı.

14 Mart 2017 - 12:01

Pazarcık Belediyesi’nin yer tahsisinin ardından hız kazanan TOKİ konut projesi, Yukarı Pazarcık Alıçlı tepe mevkiin de 78 bin m2 karelik arsayı temin edilerek dev alana yapılmasına karar verildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminden bir gün önce, Ankara’da olan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ankara da yapmış olduğu ziyaretlerde önemli temaslar da bulunarak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığın da İdare Başkanı M.Ergün Turan’ı, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri M.İlker Çitil, M.Uğur Dilipak, İmran Kılınç ve Nursel Reyhanlıoğlu ile birlikte ziyaret etmişlerdi.

Yapılan görüşmeler sonucu Pazarcık ilçesine kazandırılan 141 adet TOKİ konutlarının, Alıçlı tepe mevkiin de 78 bin m2 karelik dev alan tehsis edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Geçtiğimiz aylarda Ankara’da yapmış olduğumuz ziyaretlerde önemli temaslar da bulunduk. Bunlardan bir tanesi de ilçemiz için TOKİ’ydi.

Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığın da İdare Başkanı Sayın M. Ergün Turan Beyi, İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz Dr. M. İlker Çitil, M. Uğur Dilipak, İmran Kılınç ve Nursel Reyhanlıoğlu ile birlikte ziyaret etmiştik. Yaptığımız görüşmeler sonucu İlçemize kazandırdığımız 141 adet TOKİ konut, 1 adet Camii ve 1 ateş Ticari Mekan yapılmasına karar verilerek dün çevre düzenleme işi haleye çıktı. Yapılacak olan TOKİ konutu ise Alıçlı tepe mevkiinde 78 bin m2 karelik belediyemiz arazisine yapılmasına karar verildi. Yerin tahsisini Pazarcık Belediyesi olarak gerçekleştirdik. Yapılacak olan 141 adet TOKİ konutunun temeline inşallah en kısa zamanda atacağız. Bu önemli projeyi ilçemize kazandırılmasında büyük gayret gösteren İçişleri Komisyonu Başkanımız Abimiz Sayın Celalettin Güvenç ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x