Başkan Ceyhan: “Kritik maçtan 3 puanla döndük”

Başkan Ceyhan: “Kritik maçtan 3 puanla döndük”

Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Takım olarak inanan birtakım olduklarını hatırlatarak, galibiyete odaklı birtakım olduklarını söyledi.

11 Aralık 2020 - 03:54

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Bursa deplasmanında İnegölspor’u Hüseyin Cihan Avcu’nun golü ile 3 puanı kaptı. Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 14’ncü haftasında İnegölspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı konuk ekip Kahramanmaraşspor 1-0 kazandı ve üç puanı alan taraf oldu. Ev sahibi ekibi 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 2 maça çıkartan Kahramanmaraşspor puanını 13’e yükseltti ve önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. İnegöl Galibiyetinden dolayı takımı kutlayan kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan galibiyeti yeni oluşum ve Kahramanmaraş’a armağan etti.

İnegöl Deplasmanında 4 puanlık bir maçı kazandıklarını ifade eden Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan takım olarak inanan birtakım olduklarını hatırlattı. Galibiyete odaklı birtakım olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Ceyhan, “Takım olarak inanan bir takımız. Elimizdeki imkanların en iyisini yapmaya çalıştık. Geçen Hafta Yönetim yapılanmamız oldu, bu galibiyet onlara armağan olsun. Bu galibiyeti yeni yönetim ve tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

Yeni bir yönetimle seri galibiyetler zinciri oluşturacaklarının altını çizen kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Bu yönetime inansınlar taraftarımız, kırmızı beyaz aşığı olan herkese kapılarımız açık. Burada gelip bu duyguyu yaşamak ne kadar güzel, inşallah bu duygu artacak. Biz artık hedefimizi seri yakalamak olarak belirledik. Bundan sonra içeride 2 maç daha var. Bu Lig kolay değil, en üstteki takım en alttaki takıma yenilebiliyor. Ortadaki takım gidip Play-off oynama potansiyeline sahip takıma 5 atabiliyor. Dolayısı ile biz bu inancı ve istikrarı devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu seri yakalama noktasında İnegöl maçı çok önemliydi ve kritik bir maçtı ve kazanmasını bildik.

Geçen haftalarda deplasmanlarda kayıp edilen 4 puanın kendilerini kamçıladığını anımsatan kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Maçtan öncede çocuklara söyledim. Biz deplasmanda Hacettepe ve Şanlıurfa da 2 puan kayıp ettik biliyorsunuz. Bu maç 4 puanlık bir maçtı. Çocuklarda bu 4 puanlık maçı almasını bildi. Ben Teknik Heyet başta olmak üzere tüm futbol takımının ayaklarına sağlık diyorum, Tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki serileri de yakalayıp ilk yarıda alacağımız puanlar ile hedefimiz belli onun peşinde koşuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x