Başkan Çınar: ‘Haberler tamamen asparagas bir haberdir’

Başkan Çınar: ‘Haberler tamamen asparagas bir haberdir’

Hak İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet İş Şube Başkanı Ömer Çınar, bazı haber sitelerinde yer verilen asılsız iddialara cevap verdi. Başkan Çınar: ‘haberler tamamen asparagas bir haberdir.’ Dedi.

19 Aralık 2020 - 05:00

Başkan Çınar, açıklamasında: “İşçi ile işveren arasındaki iş barışını bozmak isteyen bir İnternet haber sitesinde, Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığımız ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Akbel  A.Ş.'de çalışan işçilerimizi kapsayan  Toplu iş sözleşmesi görüşmesi, Hayrettin Güngör  Başkanımızın yetkilendirdiği Genel Sekreter Yardımcısı ve Kurum yetkilileri arasında halen yasal süre içerisinde devam etmektedir.

ilgili haber sitesinin belirttiği "ister çalışın, ister çalışmayın" sözü kesinlikle yanlış bilgidir. Hayrettin Başkanımız ile Toplu iş sözleşmesi görüşmesi hakkında her hangi bir görüşme yapılmamıştır. Bugünkü toplantımızda ücret zammı talebimiz kuruma iletilmiş olup, bu konu hakkında Akbel A.Ş.'de çalışan işçi arkadaşlarımıza her toplantı sonrası olduğu gibi rutin bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Gerek Kıymetli Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, gerek talebimiz hakkında veya kendi fikirleri ile İnternet haber sitesinin beyan ettiği bilgi ve haberler tamamen asparagas bir haberdir.” İfadelerine yer yerdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı