Başkan Çınar, toplu iş sözleşmeleri görüşmelerini başlattı
Reklam

Başkan Çınar, toplu iş sözleşmeleri görüşmelerini başlattı

Başkan Çınar, Çağlayancerit Belediyesi ile devam etmekte olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde müzakere görüşmesi yaparak toplu iş sözleşmelerini başlattı.

12 Eylül 2020 - 04:12

Hak İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, toplu iş sözleşmeleri kapsamında eski kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlayarak imzayı attı.

Her zaman işçinin yanında olan Başkan Çınar, toplu iş sözleşmeleri kapsamında Çağlayancerit Belediyesi ile anlaşmaya vardı.

Çağlayancerit Belediyesi Personel Müdürü Durmuş Kekil ile masaya oturan Başkan Çınar, belediye bünyesinde çalışan eski işçi kadrosunda bulunan işçilerin yevmiye ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaparak anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çınar: “Çağlayancerit Belediyemiz ile belediye bünyesinde çalışan eski işçi kadrolarında çalışan üyelerimiz için toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağladı. İşçilerimiz için iyi bir sözleşme oldu. Belediye Başkanı sayın Hanifi Sarıaltun başta olmak üzere Durmuş Kekil müdürümüze ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Hizmet-iş Sendikamıza bağlı diğer belediyelerimizde de inşallah toplu iş sözleşmelerini kısa sürede tamamlayacağız. İşçi kadrosunda bulunan değerli emekçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Hiç merak etmesinler haklarını en iyi şekilde temsil ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x