Başkan Cüce’nin Göksun’a İlk Müjdesi "Doğalgaz"...

Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, göreve gelir gelmez ilk icraatına imzasını attı. Başkan Cüce, ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz ile bir araya gelerek 2024 yılında Göksun’un tamamına doğalgazın verilmesi için ARMADAŞ’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

25 Nisan 2024 - 02:37 - Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 02:46

Kış aylarının aşırı soğuk geçmesi nedeniyle Göksun için ısınma en önemli gider kalemlerinden biri haline geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Selim Cüce, Göksun için kangrene dönen  doğalgaz sorununu çözmek için kolları sıvadı. Cüce, başkan seçildikten sayılı günler sonra ilçede yüzde 45 seviyelerinde olan doğalgaz iletim hattının yüzde 100’e çıkarılması ve doğalgazın taşımalıdan boru iletimine çevrilmesi için ARMADAŞ ile masaya oturdu. Göksun’un hassasiyetine kayıtsız kalamayan ARMADAŞ ise çalışmalara hız verdi.

“BELEDİYENİN TÜM İMKANLARIYLA ARMADAŞ’A YARDIMCI OLACAĞIZ”

Bugün Göksun Belediyesi’nde ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, ARMADAŞ yetkilileri ve Göksunlu bazı muhtarlarla bir araya gelen Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, doğalgazın ilçeye iletim yoluyla getirilmesi ve iletim hattı olmayan mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi için belediyenin tüm imkanlarıyla ARMADAŞ’a yardımcı olacaklarını ifade ederek ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

“DOĞALGAZIN GELMESİ İÇİN UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kahramanmaraş’ta kış mevsiminin en çetin geçtiği ilçenin Göksun olduğunu hatırlatan Başkan Cüce, “Göksun, kış memleketi. Bu sene inşallah hemşehrilerimiz rahat edecek. Mahalledeki sakinlerimize müjde vermek bizler için büyük bir mutluluk. Devletimiz var olsun. Bu işleri el birliğiyle, gönül birliğiyle yapacağız. Doğalgazın gelmesi için uyum içerisinde çalışacağız. Biz, bu millete böyle bir söz verdik. Bunun dışına çıkmayacağız. Adam kayırma yok. Şucu bucu yok. Bizde şu bölge bu bölge diye bir şey yok. Bir uçtan başlayacağız, Göksun'un bu sene Allah nasip ederse, her tarafı doğalgaza kavuşacak. Ben bir kez daha Bölge müdürüme ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YILMAZ: “BU SENE YÜZDE 99 ORANINDA GÖKSUN BORU GAZI İLE BESLENECEK”

ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz ise “Bu sene yüzde 99 oranında Göksun boru gazı ile beslenecek. Bu güne kadar taşımalı sistem ile merkezde bazı mahallelere gaz verebiliyorduk. Boru gazının iletimi konusunda ilerleme yaşanınca biz de ilçe merkezinde gaz veremediğimiz mahallelerimizin iletim hattını tamamlamak istiyoruz. Nereden başlayacağımızla ilgili başkanımızla karar vereceğiz. Biz hemen ilk kazmayı vurup başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x